Vlăduț Sandu 178 Report post Posted September 7, 2014 După o înfrângere, România își recapătă puterile și își ia revanșa în fața Greciei cu 0-1, cu un gol marcat de Torje. Eu sunt mulțumit de scor, mai ales că noi am vost vizitatori și Marica a fost eliminat. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,026 Report post Posted September 7, 2014 Nu am fost pe faza, dar, wow, mai batem si noi pe cineva. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
MaTTeO 21 Report post Posted September 7, 2014 Toate meciurile bune se termina 1-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
FML 239 Report post Posted September 8, 2014 M - am uitat și eu dar nu pot sa zic ca am fost super incantat de jocul celor 2 echipe ... Ambele foarte slabe ... P . S : Golul nostru a fost marcat de Ciprian Marica [ nu Torje ] dintr - un penalty acordat de arbitrul englez in minutul 10 al partidei ... Quote Share this post Link to post Share on other sites