Jump to content

Curiozități Legate De Viitoarele Versiuni De Windows


FML
Go to solution Solved by gaby,

Recommended Posts

​Din câte știm despre următorul preview de Windows 9 ce va apărea ...  E tot un preview , nu ?

După lansarea acestuia va veni un build mai nou , FINAL , nu ? [ primăvara lui 2015 ] - având ceva update - uri în plus fata de Preview, nu ?

Cu privire la acel SP , Windows 8 . 2 ... va fi gratuit ? Urmează să acționeze exact ca un UPDATE , fără sa afecteze fișierele [ inclusiv programele / driver - ele instalate ] ?

Va primi aceleași update - uri ca Windows 8 / 8 . 1 ?

Link to comment
Share on other sites

  • Solution

Legat de următorul preview de Windows 9 ce va apărea ...  E tot un preview , nu ?

Da, o versiunea de preview (gen beta).

 

Dupa lansarea acestuia va veni un build mai nou , FINAL , nu ? [ primăvara lui 2015 ]

Da, va veni build-ul final, RTM.

 

Cu privire la acel SP , Windows 8 . 2 ... va fi gratuit ? Urmează să acționeze exact ca un UPDATE , fără sa afecteze fișierele [ inclusiv programele/driverele instalate ]

Da, doar un update, gen Service Pack-urile de la Windows 7, Vista, XP, etc.

 

Va primi aceleași update - uri ca Windows 8/8.1 ?

Nu se stie.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

@Courage si GodsOtherHand: da, nu am citit eu foarte bine intrebarea. E posibil sa mai existe si alte versiuni de preview, sau sa o imbunatateasca pe aceea, dupa care va fi lansata versiunea finala.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Am aceste întrebări deoarece nu vreau să mai repet experiența cu Windows 8.1 Pro Preview .

Cum am adus în discuție acel 8 . 2 , ma gândesc să - l folosesc [  neavând ce să modifice mare lucru ]  , până se finalizează treburile cu Windows 9 [ la primăvară ] .

Ce spuneți de alegerea mea ?

Link to comment
Share on other sites

"Da care-i buba? de ce l-ai folosii?" :)

Pentru ca mie imi place sa folosesc soft nou, chiar daca instabil.

Pentru ca acei oameni au lucrat la softu ala, deci probabil au facut si imbunatatiri.

Pentru ca numi place sa am un soft cu 0 day exploits.

Pentru ca 'e mai bun'.

 

App Courage, au marit pasul pentru ca incearca sa fie putin mai agili. Au cam ramas in urma, win8 nu a fost pe atat de bun pe cat trebuia, si daca mai asteptau inca 2 ani, ar fi avut un sistem de operare foarte vechi (ma refer la win 7, pentru ca asta e inca la moda... win8 a ajuns sa aibe cifre mari de instalare pentru ca sau vandut multe laptopuri cu win8 deja instalat).

Daca te uiti in tabara cealalta, la Ubuntu (care a inceput sa mai prinda ceva utilizatori), vezi un release odata la 6 luni, si odata la 2 ani un release destinat firmelor(long term release). Asta le permite sa se muleze pe cerintele utilizatorilor in timp cat de cat real, lucru care ii lipseste lu Microsoft...

Cel putin asta e parerea mea.

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Eu nu pot să zic că - mi place aia sau cealaltă .

Sunt nevoit să mă adaptez la situație ... Nu cred că se rentează să instalez luna asta Technology Preview - ul și prin mai RTM - ul ... [ Îmi fac griji pentru HDD ] .

Ori dacă tot există ceva '' final '' cam în genul acestui Tech Preview și pentru Windows 8 de ce să nu mă bucur de el , mai ales gratuit ?

Mneh ... Rolul acestui topic a fost să împărtășească atât curiozitățile mele cât și răspunsurile lor cu voi , nu să discutam de ce Microsoft ... vorba lui Courage ...

 

 

Le cam scoate pe bandă rulantă. 

Link to comment
Share on other sites

hardu nu se strica ca instalezi sistemu de operare (daca ai HDD. Pentru SSD ai avea dreptate).

 

Ciudat ... Am întrebat pe cineva care lucrează în domeniu și cică numai ideea de instalare / dezinstalare jocuri e dăunătoare pentru HDD ...

Cumva , îmi spui că n - ar fi o idee asa rea nici Preview - ul ... Ok ... Ce zici , atunci te alături în testul acesta de OS - uri ?

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Ciudat ... Am întrebat pe cineva care lucrează în domeniu și cică numai ideea de instalare/dezinstalare jocuri e dăunătoare pentru HDD ...

Depinde pe cine găseşti. Şi eu am în oraş oameni care deţin magazine de PC-uri şi recomandă sisteme pe piese, configurate vai de capu lor

Link to comment
Share on other sites

Nush ce a zis tipu ala, eu iti zic ce stiu eu si ce mi se pare logic. Nu am facut teste sa verific, vorbesc si din auzite/citite.

Hardu ala se invarte si atat. Tu cand citesti/scrii nu ai deloc contact cu planetarele, deci uzura mecanica nu prea e(capul de citire/scriere se misca.. dar ala se misca si la citire + e rezistent).

Ai ceva uzura la bitii aia ca se tot schimba..ba 1 ba 0. Dar totusi consider ca se schimba doar odata (nu cred ca in timpul instalarii va scrie 2 lucruri in acelasi loc... Poate o va face cand dezarhiveaza fisiere, dar nu cred sa scrie exact peste ele (are nevoie totusi de ele)).

Singura problema care o vad e caldura care scurteaza viata. Dar nu prea cred ca se incinge atat de tare. Desigur, asta depinde de hard, carcasa, etc.

 

 

Eu vroiam sa zic ca ar fi bine sa ramai pe win 8 (8.2 daca apare intre timp, desii nam auzit de asa ceva). 

Eu mai mult ca sigur voi instala windows9 pe tableta pe care o am (pentru ca nu prea e folosita si sunt curios daca au nenorocit interfata pentru tableta) insa pe masina principala pe care stau nu il voi instala, pentru ca nu folosesc Windows.

 

 

App despre hardu ala.. Windowsu in mod implicit( pe laptopuri mai mult) va oprii hardul dupa 20 (sau poate mai mult/putin, depinde de setari) de minute de inactivitate. Asta chiar dauneaza, pentru ca atunci cand e accelerat e solicitat destul de tare. Daca esti ingrijorat de hard, ai putea sa te documentezi in legatura cu asta si sa vezi ce faci. (zic sa te documentezi pentru ca se poate sa ma insel)

love is a verb
Love is a doing word

Link to comment
Share on other sites

Depinde pe cine găseşti. Şi eu am în oraş oameni care deţin magazine de PC-uri şi recomandă sisteme pe piese, configurate vai de capu lor

 

Dar de ce fac ei asta ? Tot de mine e rău că ajung super - indecis ... iar în al doilea rând ... mai cred și în afirmații de - alea SF ...

Ok .

Eu și upgrade - ul de la 7 la 8 l - am făcut tot din pricina jocurilor ... Era cel mai recomandat la majoritatea .

Dacă se întâmplă așa și cu 9 , îl pun , dar la primăvară când îl vad printre cerințe .

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

Dar de ce fac ei asta ? Tot de mine e rău că ajung super - indecis ... iar în al doilea rând ... mai ma încred și în  afirmații de - alea ciudate [ ca în primele luni când m - am înregistrat , ști tu ]

Fraiereală. Unii chiar pun acolo: `Sistem Gaming 2014: Procesor i7, 8 GB RAM, 2 TB HDD, Placa video 2 GB`. Atât. Când îl primeşti, vezi un i7 generaţie veche, şi o placă video vai de steaua ei (400 lei maxim).

Tu cand citesti/scrii nu ai deloc contact cu planetarele, deci uzura mecanica nu prea e(capul de citire/scriere se misca.. dar ala se misca si la citire + e rezistent).

Nu-s platane alea?

Link to comment
Share on other sites

Eu sunt îngrijorat în principiu de BAD - uri [ deocamdată nu cred că am ] , dar așa am pierdut ultimul HDD .

M - am documentat puțin și am găsit asta : 

 

'' erorile logice apar când se fac multe cereri de datele din memoria cache a hdd-ului ce nu mai apuca sa fie scrise cum trebuie pe disc...

erorile fizice apar deseori de la supraincalzirea hdd-ului, sau de la lovituri fizice ale carcasei în timpul funcționarii sau chiar și de la fructuatii de tensiune datorate unei surse proaste ''

 

Ori noi putem testa teoria cum ca HDD - urile se strica / nu , în urma reformatării , testându - l de BAD - uri înainte și după aceasta .

Link to comment
Share on other sites

Totuși, revenind la subiect, mie unul numai cu Windows 8 aș sta. De curând mi-am băgat și eu Windows 8.1 și, sincer să fiu, câteodată consider că cei care zic în privința acestui sistem de operare că au dat un "fail", mă gândesc că ori sunt chiori, ori ei vor să se deschidă cu privirea sau ceva de genul :)).

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.