Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Robotzi Fartravel: Jocul Gratuit Oficial Cu Mo Si Foca

Recommended Posts

Cei de la CreativeMonkeyz au lansat primul joc cu Robotzii Mo si Foca, protagonisti serialelor animate saptamanale care au starnit mare interes printre internauti si nu numai. Jocul este intitulat RObotzi Fartravel, poate fi descarcat gratuit din Google Play: :link:, este de tipul tap to play iar scopul este sa ii mentineti pe Mo si Foca in aer pe o bucata de tabla, ferindu-va de asteroizii din spatiu.
 

Spatiu! “Penultima frontiera!” – daca e sa ne luam dupa MO. Ajuta-i pe cei doi Robotzi sa navigheze prin spatiu folosind puterea flatulentei. Nu-i zice Fart-travel degeaba, deci colecteaza fasolea spatiala ca sa-l alimentezi pe MO si sa-ti continui aventura cosmica.
Actiunea din joc e o continuare a episodului in care cei doi calatoresc cu nava lor proprie si personala (Vultuliu) pana la statia orbitala nucleara pentru reparatii (RObotzi.S03.Ep12.Speis). Pe scurt: MO foloseste bucati din nava ca sa repare statia (cam multe bucati) si cei doi sunt nevoiti sa se-ntoarca acasa pe o bucata de placaj ruginit folosind doar “reactorul posterior” al lui MO ca mijloc de propulsie.
Apasa ca sa joci – ai doar 5 apasari (Apasaaaa), deci trebuie sa colectezi fasolea spatiala ca sa realimentezi. Simplu: faci puncte colectand fasole. La 20 de puncte… apare o fasole secreta (nu mai e foarte secreta) care face ceva util (pastram misteru’).

 
Mecanica jocului seamana cu cea din Flappy Bird, insa CreativeMonkeyz au limitat numarul de tap-uri si refueling prin colectarea de space beans:
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...