Jump to content
Sign in to follow this  
FML

Simona Halep O Zdrobește Pe Serena Williams!

Recommended Posts

Simona Halep (4 WTA) a jucat un tenis extraterestru în faţa liderului mondial Serena Williams şi s-a impus cu 6-0, 6-2 în runda a doua a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor.
"Bagel" în 20 de minute
Simona a intrat pe terenul Singapore Indoor Stadium cu un zâmbet larg pe faţă, aşa cum a făcut-o şi la meciul din prima rundă cu Bouchard  (6-2, 6-3). Pe liderul mondial Novak Djokovic îl vedem des cu o asemenea expresie pe faţă la începutul partidelor, iar Halep a demonstrat că este varianta feminină a sârbului şi ca joc. Umilinţa administrată Serenei s-a produs cu adevărat în primul set, un act pe care jucătoarea antrenată de Wim Fissette l-a jucat perfect. A accelerat schimburile la momentul potrivit şi a chinuit-o pe Williams cu unghiuri ideale. Americanca a comis şapte duble greşeli în primul act, două dintre ele la minge de break, iar Simona i-a administrat un “bagel”, în doar 20 de minute de joc.  

 

simonahalep.jpg

Serena a aplaudat-o pe Simona
Setul al doilea a început ca şi primul, cu un break, iar momentul de graţie al celei mai bune jucătoare din România s-a produs la minge de 2-0. Românca a lăsat-o fără replica pe americanca venită la fileu la fel ca un animal de pradă, cu un pasing superb de rever. A fost faza în care gazela a păcălit leopardul, titlu pe care Williams, neputincioasă astăzi, şi-l adjudecă şi prin banderola de la mâna dreaptă. Loviturile năprasnice ale Serenei nu au mai făcut puncte câştigătoare ca altădată, fiind supuse unui evantai defensiv de mare clasă pe care Simona l-a deschis cu backhand-ul. Constănţeanca a menţinut ritmul, a respectat tactica, iar jocul a continuat în aceeaşi notă: 6-0, 6-2, după o oră şi cinci minute.
haleeps.jpg?height=451&width=615
Halep a intrat în istorie, nu doar prin faptul că a obţinut prima victorie în faţa unei jucătoare din Top 3WTA. Williams avea un palmares de 16 victorii consecutive la Turneul Campioanelor, fiind şi campioana ultimelor două ediţii. Câte doi aşi au reuşit cele două jucătoare, Simona salvând 6 mingi de break din 6 şanse ale adversarei.
Simona Halep (România) şi Serena Williams (SUA) se mai întâlniseră de trei ori până acum şi toate meciurile au fost adjudecate de americancă: 3-6, 6-2, 6-1 la Wimbledon 2011 (iarbă), 6-3, 6-0 la Roma 2013 (zgură) şi 6-0, 6-4 la Cincinnati 2013 (hard).
Sursa : prosport.ro
 
Personal , am văzut doar fazele decisive , dar jocul a fost unul extrem de rapid si palpitant [ 1h,15m ] .
Felicitări , Simona !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×