Jump to content
gaby

Microsoft Opreste Vanzarea Licentelor De Windows 7 Si 8

Recommended Posts

Incepand cu data de 31 octombrie 2014 Microsoft a decis sa opreasca vanzarea licentelor pentru Windows 7 (Home Basic, Home Premium si Ultimate) si 8 catre consumatori, totul pentru a promova Windows 8.1 si viitorul Windows 10. Totusi, integratorii de sisteme vor putea folosi in continuare Windows 7 Professional sau Windows 8, iar optiunea de downgrade la Windows 7 de la 8 va ramane disponibila (pentru utilizatorii nemultumiti de 8). De asemenea, licentele se mai gasesc in magazine si dupa aceasta data, pana la epuizarea stocurilor, astfel ca daca aveati in plan achizitionarea uneia, ar fi bine sa nu o mai lungiti prea mult.

 

AsTCWxV.png

 

Documentul ce face referire la incetarea vanzarilor de Windows 7 si 8 poate fi accesat la adresa: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/lifecycle#section_2

Drepturile de downgrade pot fi gasite accesand pagina: http://www.microsoft.com/licensing/about-licensing/briefs/downgrade-rights.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows10, Windows7.. seamana. Ieri mi-am instalat si eu preview-ul ala si e win7, cu o interfata mai pentru copii (ma refer la patratele alea neadecvate la meniul de start). Dar per total, e cam win7. 

Totusi pe tableta mea, nu pot pune inapoi interfata metro, so fuck it (nici n-am cautat prea mult).

 

7 nu ma mira ca l-au taiat.. avea ceva ani. Windows 8 mi se pare mai ciudat, dar daca privesti 8.1 ca un SP, e logic.. desii nu e chiar un SP.. Sunt schimbate ceva chestii, si eu am un senzor care merge pe windows8 dar nu merge pe windows 8.1 ... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

bun bun, scos din update-uri nu e windows7.. primeste update-uri. Doar ca nu se mai vinde.. update-uri primeste pana in 2020..


Uitandu-ma pe wikipedia, din 2009 nu se mai vindea XP. A aparut in 2001 deci 8 ani a avut. 


Windows 7 a avut 5 ani. Mai putin, ce-i drept, dar un hardware care putea rula windows7 va putea rula si windows 10 (exceptie facand cei care nu fac drivere). Acelasi lucru nu era valabil si intre XP/7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai da. E mai nou ca 8, deci va avea suport dupa ce se termina suportul pentru 8 :)) Nu e neaparat, s-ar putea sa apara schimbari, dar cel mai probabil asa va fi. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

acolo zice " Upgrading to Windows 8.1 is required for Windows 8 users to receive support after January 12, 2016 ". Si windows 8.1 are suport pana in 2023. Deci mie nu-mi pare ca sunt la fel..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Corect , am facut eu o confuzie uitandu - ma la ... http://support2.microsoft.com/lifecycle/search/default.aspx?alpha=Windows+8 .

Desi , zice si acolo ca in mod normal pe 8 ramai cu support pana in Ianuarie 2016 si ca sa il ai pe acela ca la  8 . 1 [ 2023 ] tre ' sa faci update la 8 . 1 [ care parca mai era si gratuit ] . 

N - am fost atent , my bad .  :D 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Majoritatea prietenilor care aveau Windows 8,mi-au spus ca saptamanile acestea (ultima si antepenultima a acestei luni),au facut upgrade la 8.1 sau/si 10.

Cum eu,nu mai am rabdare pana pe 9.01.2018 (inca 2 ani) cat sa vad cum se scurge mainstream-ul Windows-ului 8.1,voi face up si la Desktop.

L.E: 16 hrs. later. - Worked like a charm.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×