Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Tepe Frecvente De Black Friday Si Cum Ne Ferim?

Recommended Posts

A fost, este si probabil ca va mai fi mare nebunie cu acest Black Friday. Totusi, asa cum probabil multi dintre noi am observat, o buna parte din reducerile "aplicate" au fost tepe. Astfel, m-am gandit sa intreb care sunt cele mai frecvente tepe practicate de Black Friday, cresterea pretului inainte de eveniment si atat?

De asemenea, sunt interesat sa stiu si cum ne putem feri de aceste tepe? Ceva metode recomandate?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cea mai frecventa practica/teapa este intr-adevar crestearea pretului treptat, cu mult inainte de Black Friday, in vederea reducerii lui artificial cu ocazia evenimentului. Se mizeaza foarte mult pe clientii neinformatii si naivi, iar treaba merge de cele mai multe ori foarte bine.

De asemenea, mai sunt intalnite si oferte bune, dar stocul acestora este foarte mic (cateva bucati) sau inexistent (apare stoc epuizat odata ce s-a dat drumul la pagina promotionala a magazinului).

 

Pentru a ne proteja de practica cresterii pretului este bine urmariti produsul/produsele dorit(e) din timp, si chiar sa notati undeva evolutia pretului acestora, pentru a vedea daca de Black Friday este redus cu adevarat sau nu. Puteti folosi si agregatoare de preturi precum http://price.ro, http://shopmania.ro sau http://compari.ro pentru a studia putin preturile la care produsul se gaseste sau s-a gasit.

De multe ori, in comentariile din cadrul produselor se gaseste trecut si pretul, ca de exemplu: "Sunt multumit de acest telefon, mai ales pentru 800 de lei." drept pentru care nu ar strica sa aruncati o privire si peste acestea, daca sunt disponibile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

De unde e poza? Cum se face ca atat in 10.11 cat si in 11.11 a realizat screenshot-urile fix la aceeasi ora?

Greseli de editare :troll:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×