Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

De ce/cand dispar topicurile din categoria IPB?

Recommended Posts

Poate ca ati observat sau poate ca o sa observati pe viitor ca din cand in cand anumite topicuri din categoria IP.Board dispar (sunt sterse). Acest topic are rolul de a va explica care este motivul pentru care acestea dispar si care sunt consecintele.

Asadar, toate topicurile care nu respecta au un titlu fara sens, iar din descrierea problemei nu se intelege nimic sau este inexistenta (este trantita o poza mazgalita) vor fi sterse. Nici eu si nici echipa administrativa nu suntem absurzi, si dorim pe cat se poate sa va ajutam, dar cerem in schimb un minim de bun simt si respect fata de noi si munca pe care o depunem. Incercam sa editam titlurile topicurilor astfel incat sa fie cat mai descriptive, sa corectam greselile gramaticale si sa asezam corect textul in pagina, insa atunci cand un topic este prea "mizerabil" (titlu si descriere a problemei/intrebare din care nu se intelege nimic, toate sau majoritatea posturilor contin greseli gramaticale si de exprimare, sau probleme care sunt discutate si rezolvate cel putin o data pe forum) atunci se incadreaza in categoria topicurilor care urmeaza si vor fi sterse.

Daca un utilizator continua sa posteze acelasi gen de topicuri chiar si dupa stergerea acestuia, acesta va fi avertizat verbal si/sau cu suspendare, dupa care daca se continua in acelasi mod accesul i se va interzice pe forum.

P.S: Chiar vi se pare ceva iesit din comun (un abuz din partea noastra) sa cautati inainte problema pe forum, sa stabiliti un titlu cat mai descriptiv si o descriere cat mai corecta si completa a problemei/intrebarii pe care o aveti?

  • Thanks 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dau un bump la topicu asta pentru ca nu multa lume isi da seama de treaba asta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şi eu sunt sătul de copilaşii care scriu în topicuri :asha , cu tz , cu k etc etc. Mă enervează la culme cei care pun titlu AJUTOR! .

Un topic benefic. BUMP

Share this post


Link to post
Share on other sites

open-uri20160811-32147-1ie24w2_bfb77429.

Si mutat de la categoria Tutoriale + pin + featured.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×