Jump to content
FML

Noi Probleme La Fc Steaua Bucuresti

Recommended Posts

fc-steaua.jpg?width=400

Steaua, fără nume şi emblemă pe tabela de marcaj la meciul cu CSMS Iaşi

Pe tabela de marcaj, în locul siglei Stelei apare doar un chenar alb pe fond negru, sub care scrie "Gazde". În ceea ce îi priveşte pe oaspeţi, pe tabelă apar emblema şi numele CSMS Iaşi.

De asemenea, fotbaliştii Stelei nu au însemnele clubului nici pe echipamentul de antrenament şi nici pe cel de joc. Pe echipamente s-a lipit o bandă adezivă neagră pentru a se acoperi însemnele FC Steaua.

În plus, crainicul de la stadionul Stelei nu a folosit numele echipei, ci titulatura "formaţia campioană".

Numele Steaua şi sigla grupării bucureştene lipsesc şi de pe foaia de joc, iar conducerea clubului a luat decizia să acopere numele echipei cu bandă neagră inclusiv pe îmbrăcămintea oficialilor.

Cei aproximativ 300 de suporteri stelişti de la peluză au afişat un banner cu mesajul: "Istoria trăieşte prin noi" şi au scandat la începutul meciului "România". Ei au mai scandat: "Steaua suntem noi".

Pe de altă parte, la stadionul Steaua instalaţia de nocturnă funcţionează doar pe trei stâlpi, unul fiind oprit.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, declarase, vineri, pentru MEDIAFAX, că Steaua va juca meciul cu CSMS Iaşi în echipamentul de deplasare, fără emblema clubului pe tricouri şi doar cu însemnele sponsorului tehnic şi ale sponsorului principal.

Argăseală a precizat că a trimis o adresă la MApN, iar în cursul zilei de luni se va întâlni cu reprezenţanţii acestui for pentru a negocia condiţiile folosirii însemnelor clubului. "Duminică vom pune în aplicare hotărârea. Nu vom mai folosi cuvântul Steaua pe echipament şi vom juca în tricourile galbene, de deplasare. Am trimis o adresă la MApN prin care am solicitat să ne întâlnim în cursul zilei de luni şi ne vom întâlni pentru a stabili condiţiile în care vom putea folosi emblema şi însemnele clubului. Nu se pune problema să nu putem folosi numele. Suporterii să stea liniştiţi", a declarat Argăseală pentru MEDIAFAX.

Instanţa supremă a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, prin decizia de miercuri, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

Clubul de fotbal deţinut de Gigi Becali a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de cel dintâi.

Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013.

ICCJ a pronunţat miercuri o decizie finală în acest proces, dând câştig de cauză Clubului Sportiv al Armatei. Acesta a fost reprezentat de firma de avocatură Milcev Burbea, specializată în litigii pe proprietate intelectuală.

Printre pârâţii din dosar a fost şi producătorul de vinuri SC Ostrovit SA. Instanţa supremă a decis şi anularea contractului de licenţă încheiat de această societate cu clubul de fotbal, în 2011, pentru folosirea mărcii Steaua pe eticheta unor produse.

FC Steaua a anunţat, tot joi, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, că echipa îşi va continua parcursul în competiţiile interne şi internaţionale, precizând totodată că va duce la îndeplinire hotărârea ÎCCJ privind marca Steaua.

"În urma deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din data de 03.12.2014, referitoare la anularea mărcii Steaua Bucureşti, vă facem cunoscut că am luat la cunoştinţă şi am demarat toate diligenţele în vederea ducerii la îndeplinire a acestei hotărâri. În aceeaşi măsură, îi asiguram pe suporteri şi pe iubitorii de fotbal că echipa noastră îşi va continua parcursul în competitiile interne şi internationale", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Stelei.

 

Sursa : mediafax .

 

Risca Romania sa ramana fara campiona sa en - titre ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...