Denis™ 10 Report post Posted December 19, 2014 Salut PCT, Ce pareri aveti depsre noul design de pe MortallCS Romania. Astept parerile / sugestiile si criticile dvs Quote Share this post Link to post Share on other sites
+paKy* 10 Report post Posted December 19, 2014 Parerea mea : Imi place acel Mos care zboara...., e calumea sau numai mie imi place ? Nu-mi pac culorile de la GroupNameIndicator Nu imi place Scrisul de pe intreg forumumu' [e prea mare ] Sugestii : Scoate si tu gradele Astea : Root Acces si pune fondator SySOps si pune Administrator , ca-s de tot Atat Quote Share this post Link to post Share on other sites
gadeas 1,008 Report post Posted December 19, 2014 E putin buguit header-ul. Culorile personal mi se par ok, dar din pacate cum este facut / setat header-ul si tot site-ul, culorile nu se prea incadreaza intre ele. Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Share this post Link to post Share on other sites
+Constantin Lucian Luca 5 Report post Posted December 19, 2014 Tema sincer chiar daca e facuta de tine,nu imi place cum e conceput acel meniu,acel promenu e cam bugit si cele cu Autentificare si Creeaza cont sunt in nav bar si in header. Mi se pare un pic cam ciudat. Quote Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima Share this post Link to post Share on other sites
Trepadus Lucaci 0 Report post Posted January 1, 2015 Mie nu mi s-a incarcat website-ul. Accesat din Spania- Bilbao. Quote Share this post Link to post Share on other sites