Jump to content
Sign in to follow this  
Cosmin Cumpat

Problema Plugin

Recommended Posts

Salutare ,

 

Ma chinui de cateva ore bune sa instalez Steam ID login si nu reusesc .

 

Sunt incepator in IPB am lucrat doar cu phpbb pana acum , insa am vazut ca ipb este putin mai diferit si incanta privirea vizitatorilor .

Am vazut un tutorial in care imi cere sa urc fisierul zip in upload apoi sa intru la management si de acolo sa-l instalez insa nu-mi apare .

 

Astept un raspuns pentru rezolvarea problemei , va multumesc .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iti recomand sa descarci hook-ul de pe www.webflake.sx

Dupa ce la-i descarcat , dezarhiviezi tot pe desktop , si ar trebuii sa fi un folder numit "UPLOAD" si un fisier .xml  intri in ftp si ce este in folderul upload il pui in ftp , iar apoi intri pe forum , admincpanel , manage hooks , install hooks , si dai upload la fisierul .xml , astepti sa se incarce , dupa ce s-a incarcat , pentru a-l modifica trebuie sa apesi pe acel creion maro langa numele hook-ului.

Daca nu ma insel , dupa ce dezarhiviezi tot pe desktop din arhiva descarcata , ar trebuii sa fie si un fisier notepad numit readme sau ceva de genul unde iti explica ce si cum trebuie sa faci .

Scuza-ma pentru erorile gramaticale dar nu mai stau in romania de mult timp , daca te-am ajutat te rog sa apesi pe butonul +1 si mark solved :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu are actiune,  normal ar trebui sa fiu redirectionat spre site-ul de la steam ma logam acolo in cazul in care nu eram apoi redirectul se intorcea spre forum si ar trebui sa mai introduc e-mailu si parola insa nu functioneaza . Apas pe el si nimic .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×