Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Scumpirile Produselor It & C Inevitabile In Urmatoarea Perioada

Recommended Posts

Urmatoarea perioada, cel mai probabil incepand cu luna martie a acestui an, va veni cu scumpiri inevitabile ale produselor IT & C si nu numai, dat fiind faptul ca dolarul (moneda de referinta pentru achizitiile de la furnizorii din China) incepand cu luna noiembrie 2014 a crescut simtitor fata de euro, ajungand in prezent la valoarea de 3.9 lei. Pana acum socul nu a fost resimtit de catre consumatori datorita stocurilor existente.

 

"Aproximativ o jumătate din fluctuaţiile cursului valutar se transmite în preţ. Adică preţurile vor creşte undeva cu 6-7% având în vedere evoluţia până la acest moment. Dacă dolarul se va duce la 4 lei, atunci preţurile vor creşte cu 10%", a declarat Lucian Peticila pentru ZF, director general al companiei brasovene Visual Fan (Allview).

 

De asemenea, aprecierea dola­rului a determinat Apple sa majoreze, preturile aplicatiilor comercializate prin intermediul Apple Store, in Europa pretul de pornire al unei aplicatii urcand de la 0,89 euro la 0,99 euro.

 

dXANzCc.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Să nu crească prețul la laptopuri fix când trebuie să cumpăr unul nou pentru facultate, că-i crăp cu tot cu USD-ul lor. Mă duc peste ei la bancă, o să ajung să plătesc dublu cât ar trebui să plătesc un laptop numai pe drumuri =))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×