Jump to content
Sign in to follow this  
RaouL`

Cum Pun Un Forum Php La Myx?

Recommended Posts

Salut, Am nevoie de ajutor nu am siteul urcat nici acuma la myx , am cumparat domeniul , dar nu stiu sa fac o baza de mysql la myx. Vreau sa fac un forum ca al vostru sau sa bag php.. Va multumesc anticipat.


PC Troubleshooting Forum Member.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Imi cer scuze daca am postat aiurea

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

PC Troubleshooting Forum Member.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dupa cum ti-a explicat si Grim_Cris spatiul de la myx este prea mic pentru a putea instala un forum calumea, alege un alt host, pastreaza domeniul, si instaleaza un forum (phpbb, smf, mybb si altele).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din pacate la myx nu poti sa gazduiesti un forum nu neaparat datorita restrictiilor de spatiu ci pentru ca pe myx nu ti se ofera suport php si mysql.

Asa ca iti recomand sa pastrezi domeniul la myx si sa muti gazduirea pe un alt server si daca nu vrei sa dai bani pe gazduire iti recomand sa folosesti www.hostmax.us (PHP+MYSQL+ posibilitate de a-ti gazdui acolo domeniul).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cel mai bine e sa ai un forum pe un hosting gratuit, asa stii ca esti in siguranta si ai ajutor tot timpul, nu trebuie sa-ti bati capul singur. Eu zic ca forumgratuit ofera cele mai originale si profesioniste forumuri phpbb si extrem de usor de creat: o gramada de functionalitati, alegere intre phpbb2, 3 si punbb, teme gata facute de descarcat pe forum, posibilitatea de restaurare a forumului la o data cand mergea bine, etc etc.

numai bine :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am si eu un forum gratis (forummgratuit.ro) si bineinteles ca am ales serviciul care e simplu de utilizat (pentru ca nu prea am cunostinte de informatica) si care are cele mai multe functionalitati: galerie, chatbox, widget pe portal si index, spatiu nelimitat, template si CSS personalizabil, etc

Avantajul cu Forumgratuit e ca ofera toate versiunile: phpbb2, phpbb3, punbb si invision, cand ma satur de o versiune si vreau o "faţa noua", merg in panoul de administrare si aleg una din celelalte optiuni, asa ca nu ma plictisesc niciodata. Versiunea Invision, care exista de putin timp, este minunata: sigura, performanta si "nedemodabila". Deci prefer de departe un hosting gratuit care imi ofera tot ce vreau :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...