Jump to content
gaby

Google A Lansat Aplicatia Pentru Copii Youtube Kids

Recommended Posts

Astazi, 23 februarie 2015, Google a lansat aplicatia YouTube Kids destinata tuturor copiilor ce acceseaza frecvent renumitul site cu continut video de pe dispozitivele mobile (momentan), in special tablete. Noua aplicatie ce se adreseaza copiilor (parintilor acestora) se deosebeste de cea standard prin faptul ca dispune de o interfata mult mai usor de inteles si de utilizat de catre juniori si ofera continut exclusiv destinat acestora (desene animate, show-uri Disney, documentare, etc.). De asemenea, parintii pot utiliza filtrele de care dispune aplicatia pentru a restrictiona accesul odraslelor la clipuri mai putin ortodoxe sau pot seta un anumit timp de vizionare, la terminarea acestuia aplicatia nemaiputand fi folosita pana la introducerea unei parole stabilite.

 

Aplicatia YouTube Kids este disponibila pentru Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.youtube.kids) si iOS (https://itunes.apple.com/us/app/youtubekids/id936971630?mt=8).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baa.. Baa.. Pe vremea mea erau Samsung Galaxy Advanced :|=)) Glumesc.. Foarte faina aplicatia chiar daca nu am incercat-o .. Cei de la Google [ Gogu' friend ] sunt cei mai tari si nu stiu ce sa mai scoata :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

​De YouTube contra cost ce stii ?

Momentan doar zvonuri. Aceasta versiune ar scapa utilizatorii de reclamele nedorite si ar oferi posibilitatea celor care au propriile canale de YouTube sa ceara sprijinul fanilor prin intermediul unei sume modice. Mai exact, pentru a urmari continutul postat de un "artist" va trebui sa platiti o taxa, care va va da aceasta posibilitate, si va elimina reclamele.

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...