Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Probleme Android Lollipop Pe Samsung Galaxy S5!?

Recommended Posts

Salutari, detin un Samsung Galaxy S5 si de curand am facut upgrade la Android 5.0 Lollipop. Din pacate, nu sunt tocmai multumit, telefonul se misca mai greoi, optiunea de mut nu mai exiata, senzorul de proximitate e si el mult mai incet (iau telefonul de la ureche dupa ce termin conversatia iar ecranul nu se lumineaza imediat cum ar fi normal, ci dupa 3-5 secunde), cand primesc un mesaj si apare pe ecranul de blocare la notificari intra in mesaje cam greoi... Cand spun mai greoi compar actuala versiune, Android 5.0, cu cea anterioara Android 4.2, unde telefonul se misca foarte bine.
Mai are cineva de pe aici Amdroid 5.0 pe vreun dispozitiv? Merge bine sau tot cu probleme?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am facut si eu recent update-ul, desi citisem plangerile a multi utilizatori nemultumiti de bug-urile existene in Lollipop, si ma confrunt cam cu ce ai scris mai sus. Notificari cam greoaie, senzorul de proximitate e lent, de optiunea mut stiam ca nu mai exista, o vor reintroduce in 5.1. De asemenea, daca am luminozitatea ecranului pe auto, telefonul se aprinde cand vreau sa il deblochez in doi timpi (prima oara e mai intunecat apoi ecranul devine mai luminos).

 

Duduie internetul de mesaje ale utilizatorilor nemultumiti:

http://androidforums.com/threads/lollipop-auto-brightness-less-pleasing.900426/

http://androidforums.com/threads/s5-lollipop-update-problems-dummies-guide.892800/

http://www.androidcentral.com/galaxy-s5-owners-hows-lollipop-update-treating-you

 

E bine sa faci si o resetare la setarile din fabrica dupa update, tinand cont ca este unul semnificativ, cu mentiunea ca vei pierde toate datele (aplicatiile, pozele, mesajele, notitele, etc.) stocate in memoria interna a dispozitivului. Ce ai pe cardul microSD e safe, insa ce e in memoria interna se sterge. Deci inainte de resetare fa un back up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am facut backup si apoi resetare la setarile din fabrica asa cum mi-ai indicat si acum parca se misca mai bine, dar problemele de care am scris in primul post nu au disparut... Mai e ceva ce pot face?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multumesc pentru informatii! se poate face? O sa deschid un topic nou.

 

Editare: Am adaugat link-ul catre noul topic.

Edited by robotboy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ieri 19 mai 2015 am primit un update (cred ca este 5.0.2) de 486 MB la sistemul de operare. Desi versiunea sistemului de operare indicata a ramas tot Android 5.0 au fost corectate din bug-uri, adaugata optiunea mut, notificarile si telefonul in sine se misca mai fluent iar senzorul de proximitate din ce am vazut pana acum pare sa-si fi revenit si el.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×