Jump to content
Sign in to follow this  
VladOcs

Butoane Tastatura Apasate Simultan

Recommended Posts

Salut, vroiam azi sa fac o animatie si nu puteam apasa sageata sus + dreapta + space. Alte 3 combinatii mergeau.Dupa ce-am citit pe internet am itneles ca este din cauza ca am o tastatura ieftina si are mai multe cabluri pe o cale sau ceva asemanator.Ceea ce-i adevarat, a fost 8.5 ron.Vroiam sa va intreb daca scrie undeva pe cutie ceva despre asta.Sa nu cumpar o tastatura de 50 ron si sa am aceasi problema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe vremuri stiu ca se recomanda testarea fizica a acesteia (apasarea simultana a mai multor taste/a tastelor care te intereseaza) in magazinele care permit asta. Daca tastatura ta e pe USB poti incerca un adaptor USB-PS/2 (http://www.conectica.ro/adaptoare-convertoare/adaptoare-ps-2/adaptor-usb-a-m-ps-2-t-tastatura-value-12991073), exista cazuri cand limitarea dispare. De asemenea, de regula tastaturile de gaming nu au limitari, sau au un numar mare de taste ce pot fi apasate simultan.

 

In prezent stiu ca anumite tastaturi dispun de tehnologia NKRO (N-Key Roll Over) ce permite inregistrarea unui numar nelimitat de apasari simultane, sau Anti-Ghosting (http://www.microsoft.com/appliedsciences/antighostingexplained.mspx).

 

Subiecte similare:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×