Jump to content
Sign in to follow this  
Dragomir Cristina

Review Tastatura Gmk310 De La Njoy

Recommended Posts

Weekend-ul acesta am testat tastatura GMK310 de la nJoy.  Din punct de vedere pur estetic, mie mi-a placut de cand am scos-o din cutie pentru ca mi se pare de maxim efect combinatia de negru cu portocaliu. Se conecteaza simplu la orice unitate de calculator sau orice alt device cu port USB si poate fi folosita atat ca tastatura obisnuita dedicata redactarii textelor, cat si ca tastatura pentru pasionatii de jocuri pe calculator.

Pe segmentul meu, cel al butonatorului clasic lipsit de pretentii, m-a incantat silentiozitatea acestei tastaturi si dimensiunile ei reduse(in modul fara palm-rest). Timpul de raspuns este si el foarte bun, nu e nevoie sa apesi de 3 ori pe o tasta pentru a pune litera de care ai nevoie.  Desi aveam butoane negre de schimb am optat sa pastrez butoanele de cauciuc portocaliu in cazul tastelor WASD si a celor de directie. Daca insa doriti o tastatura cu un aspect mai clasic, tineti cont de faptul ca acele taste colorate pot fi scoase si inlocuite cu cele clasice, negre din cutie! Pentru ca adesea cand muncesc obisnuiesc sa ascult si muzica, ma incanta mult si butoanele multimedia, cele gri subtiri din partea superioara, de deasupra tastelor F. E mult mai simplu sa pui pauza unei melodii sau sa modifici nivelului din aceste taste, fara a trebui sa pui mana pe mouse sa minimizezi zece ferestre ca sa ajungi la cea in care ai treaba.

Misiunea mai grea a inceput cand a trecut la calculatorul sotului meu. I-a pus rest palm-ul la loc si s-a apucat de joc. La final s-a declarat multumit pentru ca dupa doua ore de tancuri inca nu il durea mana. Ce alte plusuri a mai remarcat?

 
  • vizibilitate buna a tastelor in conditii de slaba iluminare a camerei in care se juca,
  • la utilizarea tastelor WASD si sageti, nu a avut nevoie deloc sa le vada pentru ca identifica usor textura cauciucata si caracterele reliefate de pe ele,
  • textura moale, a celor opt taste portocalii, le face placut la atingere si ii asigura maximum de aderenta(nu mai risca sa apese pe sageata inainte si sa se trezeasca ca ii aluneca degetul pe sageata dreapta).
  • tastele multumedia, ii sunt si lui de folos atunci cand vrea sa modifice volumele audio sau sa puna calculatorul in stand-by. pizap.com14314251792021-1024x768.jpg

    Care sunt concluziile unanime dupa doua zile de butonat tastatura GMK310 nJoy? Nu ne asteptam de la o tastatura low budget sa ne multumeasca pe amandoi. Poate fi folosita cu succes atat de cei ca mine, care au nevoie de ea pentru a tasta cat e ziua de lunga pe blog si pe retelele de socializare, cat si pentru gamerii fara pretentii exagerate. Ai un design placut, o tastatura USB cu fir, dotata cu 104 taste plus 7 taste multimedia, utilizabila si pentru gaming, adica maximum de functionalitate si calitate la un pret pe care si-l poate permite oricine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...