Jump to content
Marian97

Caut scriitor pentru website IT

Recommended Posts

Despre cum puteţi vedea şi în titlu caut scriitor pe un site de iT, site-ul are conţinut românesc, mai jos am să vă prezint avantajele şi "regulile" pe care le poate avea un potenţial scriitor.

Avantaje:

 • Plata lunară la 21 de articole postate. - 10 euro.
 • Banner 125x125 pe toată perioada în care scrie la noi. (orice site, nu ne interesează poate să îl vândă la cineva, şi să îşi ia banii)
 • Are voie să posteze un articol de tip advertorial, lunar. (articolul de tip advertorial nu va intra în cepe 21 de articole standard)
 • Sâmbătă + Duminică liber.
 • Va posta articolele direct din panoul lui de control, fără să fie necesară trimiterea prin mail, etc.
 • Când nu poate să scrie pe site îmi poate spune cu o zi înainte, eu voi fi înţelegător şi îi voi permite o absenţă de până la o săptămână (de pânde de problemă, poate şi mai mult, sau mai puţin).

Reguli:

 1. Să scrie zilnic, de luni până vineri (urmăriţi şi punctul 6, de mai sus).
 2. Să folosească softul AutoCorect, un soft care îi detectează greşelile gramaticale şi pune diacritice automat la cuvinte.
 3. Să îşi citească articolele înainte de publicare, pentru că programul AutoCorect totuşi nu este om.
 4. Conţinut original - bine înţeles, se poate inspira din alte site-uri pentru că nu poate inventa articole, sau cine ştie ce trăsnăi.
 5. Persoană să aibă cel puţin 14 - 15 ani.

Pentru cei care vreţi să aflaţi site-ul îl voi pune la cerere, site-ul are o thema cumpărată de pe themeforest, nu este nimic piratat. Venitul din site nu este stabilit de o cifră, se schimbă de la lună la lună, dar, dacă pe site vin mai mulţi oamenii avem mai mulţi banii, aşa că dacă eu şi scriitorul postăm articole de calitate, vom avea de câştigat amândoi pentru că îi voi mări şi lui "salariul". Momentan pe site vin zilnic între 500 - 600 vizitatori, dar nici aici nu putem da cifra exactă.

Aştept oferte mai jos, aştept oamenii serioşi, voi vorbi cu ei pe skype, sau facebook. Dacă sunt mai mulţi le voi cere la toţi câte un "demo", sau un portofoliu, care este mai bun, va fi luat, însă nu prea văd să fie foarte căutat acest tip de prestări servicii, aşa că dacă vă venii cineva voi avea noroc. O zi bună, aştept mesaj de la cei interesaţi. Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm.. ar fi destul de interesant, dar acum vin cu o intrebare 'prosteasca' de unde stiu eu ca la sfarsitul lunii imi dai banii? :D

Poti lasa un link catre blog pentru ca vreau sa vad si cum arata


- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm.. ar fi destul de interesant, dar acum vin cu o intrebare 'prosteasca' de unde stiu eu ca la sfarsitul lunii imi dai banii? :D

Poti lasa un link catre blog pentru ca vreau sa vad si cum arata

Salut site-ul meu este www.betit.ro, am o vechime de un an, http://pctroubleshooting.ro/ este "martor" acestui schimb, este un site mult mai mare, mă poate face preş, dacă aş da ţeapă, tu îmi poţi face reclamaţie pe toate forumurile, şi să fi sigur că nu vreau aşa ceva, vreau betit.ro, să fie un site bun. Deci sigur vei primi banii, dacă nu crezi intrăm pe skype într-o conferinţă cu un alt scriitor de pe betit.ro, cu care nu am mai vrut să continui din cauză că el nu avea timp să îmi scrie articole şi nici nu le făcea aşa cum vream eu, nu prea avea experienţa de loc... aşa că a trebuit să mă reorientez repede. Aştept şi eu de la tine un demo, sau dacă ai mai scris pe undeva să îmi dai să văd. Mulţumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

guest post-urile, sunt gratuite atâta timp cât au scopul doar de a informa fără a avea vre-un interes publicitar. În schimb dacă vrei advertorial scris de tine, este cu plată, însă nu vreau să schimbăm subiectul aici, vreau să vorbim de cea ce mă interesează acum. Te rog trimite mesaj la contact@betit.ro, pentru orice fel de negociere. Mulţumesc pentru interes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

*UP!

Văd că nimeni nu mai postează pe aici, îmi pare rău că postez a doua oară, dar cred că să cam pierdut din popularitatea subiectului aşa că cu mi de scuze pentru moderatori, fac acest UP, acesta va fi şi ultimul, pentru că dacă nimeni nu mai postează aici am să vă rog să închideţi acest topic în 2 - 3 zile, pentru că am să caut şi în altă parte o oportunitate de colaborare şi dacă voi găsi ceva, va fi şi anunţ aici şi va fi o confuzie.

Vă mulţumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Cristian Andrei said:

Mai este valabil anunțul? Adică, aș vrea să întru în această 'mica-afacere'. Am mult timp la dispoziție și măcar să fac ceva profitabil din asta. PM me.

 • Last visited December 12, 2015 --- Ultima vizită Decembrie 12, 2015.
 • Started by Marian97, July 2 --- Inceput de Marian97. Iulie 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...