Jump to content

Review UPS nJoy Horus 1000 (Eroul discret)


Mihnea Socol

Recommended Posts

Hai că nu mai este niciun secret despre UPS-uri și cât de utile sunt acestea. Știm cu toții că ne fac viața mai bună. Așa că, astăzi am testat un UPS Horus 1000 de la nJoy. Da, da, da, afisaj LCD cu ecran tactil, repornire automată, reglaj automat al tensiunii.

Numai bun de păstrat. Îmi place că cei de la nJoy îl numesc Eroul discret. Este și discret pentru că gălăgie nu am auzit să facă. Deci pot să confirm și eu acest lucru.

DSC_0796

Așa că, vreau să trec foarte rapid printre specificații pentru a vă da oportunitatea să vă cumpărați și voi unul pentru că nu e prea plăcut ca atunci când se ia curentul să rămâi în pană de idei.

Afisaj LCD cu ecran tactil
– așa este, un UPS cu ecran tactil în zilele noastre este numai bun. doar apăsăm și acționează. apăsăm și acționează. iar cele mai important informații care trebuie afișate vor fi afișate. totul în timp real. de la tensiunea de ieșire, tensiunea de intrare, până la nivelul de încărcare și capacitatea bateriei. Iar când LCD-ul este atins de tine informațiile se afișează circular.

DSC_0789

Tensiunea se reglează automat
– pentru a menține un nivel constant de tensiune, AVR-ul este proiectat. Astfel, el elimină spike-urile de înaltă sau, sigur, de joasă tensiune care sunt produse de compania de electricitate care afectează ale tale electronice. ce vreau eu să spun este că, dacă într-o seară va fulgera, un circuit oprește fulgerul pentru nu a afecta echipamentul tău. cât de tare este?

DSC_0794

Garantie Pick-up & Return
– cei de la nJoy spun că beneficiezi de serviciul Pick-up & Return pe toată perioada de garanție a produsului oriunde în România.

DSC_0792

Concluzie

Așadar, UPS Horus 100 este o soluție eficientă pentru protecția echipamentelor sensibile la neregulile de curent. Te salvează de curent, altfel spus. Astfel, ai o soluție economică și atractivă spun eu datorită formelor UPS-ul. Iar dimensiunea este mică în comparație cu alte produse concurente.

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Review UPS nJoy Horus 1000 (Eroul discret)
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.