Jump to content
Sign in to follow this  
CorinA

Google si serviciile sale devin Alphabet

Recommended Posts

Google, la inceput doar un motor de cautare, iar in prezent un conglomerat ce incorporeaza si alte servicii precum harti, mail, YouTube, Android, Chrome, etc., cat si implicarea in tot felul de proiecte precum ochelarii Google, masinile autonome, Calico, si altele, trece prin cea mai mare schimbare a existentei sale si anume reorganizarea de catre Larry Page (fondatorul companiei americane) in Alphabet (https://abc.xyz/).

Proaspata companie il are ca presedinte pe Sergey Brin, iar Larry Page si-a alocat rolul de CEO. Sundar Pichai (omul cheie pe care fondatorii s-au bazat in ultima vreme) primeste pozitia de CEO al Google, in locul lui Larry Page.

Ax5YTsv.png

Clientii si utilizatorii tuturor serviciilor Google nu vor fi afectati de aceasta schimbare, motorul de cautare va ramane tot Google, la fel si browser-ul sau seria de gadget-uri sau alte servicii. Si atunci de ce s-a facut aceasta schimbare? Pentru a separa activitatile care aduc bani (motorul de cautare, YouTube, Android, Chrome, Nexus, etc.) de cele care deocamdata doar cheltuie bani (roboti, masini care se conduc singure, Internet oferit prin intermediul baloanelor, etc.).

Astfel, Alphabet = Google impreuna cu serviciile sale dar si proiectele initiate sau viitoare in alte domenii de activitate.

P.S: Imediat dupa acest anunt, valoarea actiunilor companiei a crescut cu 7 procente, semn ca decizia a fost bine primita.


ca1048M.gifh0yFbRW.gif129.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...