Jump to content
Constantina N

Informare cu privire la antecedente turisti?

Recommended Posts

Buna ziua! Sunt proprietara unei pensiuni, acum doua zile am avut un conflict cu doi tineri care mi-au devastat la propriu o camera, facand multe pagube materiale. Am inteles de la o prietena ca exista un site unde noi, proprietarii putem sa cautam numele oamenilor care se cazeaza pentru a vedea daca au antecedente, insa nu stiu numele acelui site. Ma puteti ajuta? Consider ca si in Romania oamenii trebuie sa se respecte intre ei, indiferent daca e client sau proprietar!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am auzit de un astfel de site, si din cautarile efectuate pana in momentul de fata nu am dat peste unul. Nici nu cred ca este legal sa se publice datele/numele turistilor/clientilor fara acordul lor. Daca tot vi s-a spus ca ar exista asa ceva, de ce nu vi s-a spus si adresa lui?

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-as mira sa existe asa ceva...traim in Romania...

Totodata,si daca n-au antecedente,orice are un inceput,nu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da..intreb si eu acuma sa ma aflu in treaba. 

Toata chestia asta banuiesc ca a fost facuta legal.. deci aveti datele indivizilor, si se poate chema politia, nu? Din cate stiu cand mergi la o pensiune se semneaza o foaie pe care se trece cineva (nume, prenume, CNP, etc), suma platita, cate zile sta... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ca sa fiu si eu putin carcotas, uitandu-ma la temeiul legal, am gasit urmatoarele randuri:

Este legala adaugarea reclamatiilor impotriva Clientilor Neseriosi intr-o Baza Nationala, care sa fie accesibila membrilor in vederea protejarii de prejudicii? Da! Este 100% Legal.
Legea pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal 677/2001 ofera dreptul de a pune datele personale la dispozitia tertilor fara consimtamantul acestora conform Alineat 20 Art C) atunci cand acest lucru este necesar. Mai jos este reprodus textul legii:

"c) cand este necesar pentru incheierea sau pentru executarea unui contract incheiat ori care se va incheia, in interesul persoanei vizate, intre operator si un tert;"

Sa inteleg ca este interesul turistului rau intentionat sa stie toata lumea ca a provocat pagube?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×