Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Ce sa fac ca sa am trafic pe site / blog?

Recommended Posts

Salutari, am un blog personal pe care nu am cine stie ce trafic. Am rasfoit cateva subiecte de pe aici si m-am mai informat, insa tot nu prea stiu ce sa fac ca sa am mai mult trafic, si daca e posibil si constant. Este cineva dragut(a) sa imi scrie cateva sfaturi? Multumesc!


Va invit sa vizitati categoria: Cheat Codes a forumului, precum si: Cerinte de Sistem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ti-as sugera topicul urmator, intrucat acolo mai gasesti alte cateva link-uri catre topicuri interesante pe aceasta tema:

Ca sa nu iti dau un link si atat iti voi mai spune ca in prima faza trebuie sa ai in vedere continutul, deci in primul rand trebuie sa scrii. Cat mai des posibil si constant. Daca scrii 1 articol pe saptamana si vrei vizitatori constanti e gresit. De asemenea, in cele mai multe cazuri rezultatele nu vin peste noapte.

In alta ordine de idei, articolele evergreen sunt iarasi foarte importante si pe termen lung. Ce sunt acelea? Genul de articole pe care oamenii le cauta si le vor cauta oricand. De exemplu, oamenii vor cauta mereu metode de slabit, cum sa faca muschi de acasa, sa faca bani online, unde se mananca bine intr-un anumit oras, etc.

Stirile si noutatile dintr-un anumit domeniu (despre care scrii) sunt iarasi importante (pe termen scurt de aceasta data) pentru vizitatori si potentialii vizitatori.

Parerea ta despre o anumita stire, gadget, produs din domeniul despre care scrii, oferte, sunt iarasi lucruri de interes care pot atrage vizitatori.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Una dintre cele mai sigure metode dar și ea cu riscurile sale este cumpărarea de reclame pe diferite site-uri ce depășesc 400/500 vizitatori unici pe zi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...