Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Raspunsuri PixWords in romana?

Recommended Posts

Salut, am descarcat si eu jocul PixWords care vad ca este la moda in aceasta perioada, si chiar m-a prins si pe mine. Stau minute in sir in fata telefonului in incercarea de a rezolva puzzle-urile. Ideea e ca pentru moment m-am blocat la cuvantul de mai jos, banuti suficienti pentru a mai cumpara o litera sau a-mi dezvalui prima litera a cuvantului nu am, asa ca m-am gandit sa va cer ajutorul si voua, ca pe Facebook (optiunea intreaba un prieten) nu mi-a raspuns nimeni pana acum, si ma gandesc ca or mai fi jucatori si pe forum :P. De asemenea, daca aveti si voi intrebari, cred ca ar fi dragut sa le postati aici, si eu dar si altii care se joaca sau au dispozitia necesara sa incerce sa va ajute.

fHAZdyu.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, buna ideea topicului. Am observat si eu ca jocul este foarte popular in perioada asta. Duduie Facebook-ul si nu numai :)).

Ai incercat Manunchi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au aparu deja multe site-uri care ofera raspunsurile. Cel pe care il folosesc eu este pixis.net. Te descurci tu dupa sa traduci :P Ideea e sa alegi daca imaginea este cartoon sau real :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×