Jump to content
Sign in to follow this  
Johnny. A.

Propunere scoatere reputatie negativa

Recommended Posts

In ultima vreme sunt foarte inactiv si abea ma mai uit peste 2-3 subforumuri, dar, se pare ca asta nu ma impiedica din a vedea reputatie negativa data cu caruta din cauza ca 2 nu se pot intelege.

Am vazut cateva topicuri gen "x face abuz de reputatie negativa", "y se razbuna" iar "z isi testeaza click-ul pe butonul meu de reputatie negativa", chiar daca recent nu s-a mai creeat un topic in legatura cu aceasta problema, ea inca exista, de aceea vin cu propunerea de a scoate functia de dislike.

Eu unul merg pe simpla idee de: imi place, ii trantesc un like, nu-mi place sau nu ma intereseaza, dau scroll mai jos. Simplu!

Tot ce vad majoritatea userilor in functia de dislike e o metoda de razbunare, o metoda de a face rau cuiva si nimic altceva. De cand sunt pe comunitate, eu n-am vazut un dislike dat calumea, adica un dislike dat ca ba, intradevar tu chiar ai bagat mancare de pisica la IT si ai facut o muratura de pepene verde. Eu unul nu pot vedea rostul butonului de dislike, am zis la aliniatul de mai sus de ce.

In concluzie, propun scoaterea functiei de dislike, urmand ca sistemul de reputatie sa fie constituit doar din functia de like.

Share this post


Link to post
Share on other sites

contra, poţi da scroll şi fără să dai dislike, şi în +, aşa observi mai uşor idi*ţii.


http://HQGaming.ro/ - Mic forum de gaming

Recrutăm STAFF. Acceptăm afilieri cu servere de orice tip.

contact: Y!M - amxx_amex@yahoo.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

contra, poţi da scroll şi fără să dai dislike, şi în +, aşa observi mai uşor idi*ţii.

Tocmai din acest motiv am facut propunerea, uita-te si tu cati dau scroll down fara dislike cand e rost de cearta sau daca se simte putin ofesant. Iti zic eu, foarte putine sunt acele persoane. Ah, si te asigur eu ca functia de dislike a fost conceputa cu totul si cu totul alt scop, nu ca sa observi tu mai usor id**tii.

Am zis ca ma uit la reputatie sa vad daca gasesc "o patanie" de-a ta si am avut "placuta" surpriza sa vad ca si tu ai practicat sportul asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut si eu ca se da reputatie negativa pe alte motive decat ar trebui sa se dea. Sunt setate deja niste limite (Cum dam reputatie pe forum?) pentru a diminua pe cat posibil abuzul. Totodata, reputatia negativa are si ea beneficiile ei, pe aria de anunturi de exemplu, si nu numai. Este singura modalitate publica de avertizare intre membrii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...