robotboy 28 Report post Posted November 6, 2015 Salutari, mi-am adus aminte recent ca in Android 5 Lollipop este ascuns un joculet in genul Flappy Bird. Stiu ca era pe la "Despre dispozitiv", pe la versiune parca, dar nu reusesc deloc sa-l activez. Ma poate lamuri cineva? Multumesc ! Quote Va invit sa vizitati categoria: Cheat Codes a forumului, precum si: Cerinte de Sistem. Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,026 Report post Posted November 6, 2015 Pentru a putea juca jocul trebuie sa:Intri in Setari -> Despre dispozitiv -> apesi rapid de 5 ori pe Versiune Android -> iti apare un balon colorat -> apesi pe el si se transforma intr-o acadea -> in acel moment ti apasat cateva secunde pe acadea si pe ecran ar trebui sa iti apara jocul ascuns . Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
robotboy 28 Report post Posted November 6, 2015 A mers. Multumesc! Quote Va invit sa vizitati categoria: Cheat Codes a forumului, precum si: Cerinte de Sistem. Share this post Link to post Share on other sites