Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Google a lansat Contributor

Recommended Posts

Google tocmai a lansat o noua optiune pentru clientii Adsense, si anume optiunea Contributor. Aceasta reprezinta o noua sursa de venit pentru posesorii de site-uri, sustinuta direct de vizitatorii site-ului. Astfel, prin intermediul optiunii "Contributor", utilizatorii aleg un nivel de contributie lunara (2 USD, 5 USD sau 10 USD), iar o parte (68%) din fondurile respective sunt directionate catre proprietarul site-ului. De asemenea, anunturile publicitare vor fi afisate intr-un numar mai redus pentru contribuitori (pentru 2 USD 5-15% mai putine reclame, pentru 5 USD 15-25% mai putine reclame iar pentru 10 USD 25-50% mai putine reclame).

Momentan aceasta optiune este disponibila doar pentru utilizatorii care au domiciliu in USA, insa in viitorul apropiat va fi implementata si international.

"Right now, to sign up for Contributor users must have a U.S. billing address. Regardless of what country the publisher (or user) is based in, Contributor will work on a site—as long as the user's billing address is in the U.S. We'll soon be expanding eligibility to work with billing addresses in other countries."

"Contributor is best for sites with a significant user base in the US. We hope to add international support soon."

Detalii suplimentare pe: https://www.google.com/contributor/welcome/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea inteleg de ce.Mai bine s-ar fi ocupat serios de plangerile legate de pozitia/numarul reclamelor.Nimeni nu foloseste addblock pentru site-urile care au reclame cum sunt aici.Daca toate site-urile are avea reclamele asa n-ar mai fi nevoie de addblock


3929152979.png    

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un cont standard de Adsense nu are voie sa foloseasca mai mult de 3 reclame pe pagina, si chiar daca implementeaza mai multe, nu sunt afisate decat 3.

Nu prea se face abuz de Adsense (ca pozitionare si ca numar de reclame), pop-up-urile, reclamele cu sunet, etc. au dus la necesitatea (pentru unii utilizatori) unui plugin precum AD Block.

Personal, Google Contributor nu mi se pare o idee rea, dar e gandit strict pentru cei care vor sa contribuie, si eventual sa mai elimine din popularitatea AD Block-ului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...