Jump to content
Sign in to follow this  
Cjb

Cel Mai Rapid Procesor Grafic Ati

Recommended Posts

In prima jumatate a acestui an, Nvidia a acaparat piata placilor grafice high end cu produsele sale GeForce 7800 GTX si GT. ATI a incercat sa se razbune, anuntand placile Radeon X1800 XT si XL, ce folosesc GPU-uri (Graphic Processing Units) cel putin la fel de performante.

Radeon X1800 XT, mult anticipata placa ATI, are cel mai rapid processor grafic din lume, ce ofera cel mai inalt nivel de peformanta 3D si calitate a imaginii, dupa cum sustine compania.O veste si mai buna pentru fanii ATI este ca noul GPU a inceput deja sa fie distribuit din 3 noiembrie, cu aproape o saptamana inainte de data stabilita initial de companie.

Radeon X1800 foloseste o arhitectura 3D ultra-threaded si tehnologia ATI Avivo - o platforma video de display, care ofera noi posibilitati de performanta gamerilor. Produsele din seria Radeon X1800 sunt primele placi disponibile comercial ce folosesc tehnologia de 90 nanometri si detin un GPU compex, ce contine peste 320 de milioane de tranzistori.

X1800XT ruleaza la 625 Mhz si acceseaza memoria la 1.5 GHz, avand doua veriuni de memorie, de 256 MB si de 512 MB. Versiunea de 256 MB are un pret de 499 USD, iar cea de 512 MB - 549 USD.

Oficialii companiei au auntat, de asemenea, ca ATI a livrat deja mai multe mii de placi X1800 in toata lumea.

atisfastestgpuintheworlgk2.jpg

sursa: http://news.softpedia.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×