Jump to content
Sign in to follow this  
dilu'

Problemă când apăs pe code şi pe quote

Recommended Posts

Salutare, am schimbat tema de pe forum şi avea cam multe lipsuri, unele le-am făcut eu dar unele nu, acum am dat peste altă problemă. Când vreau să scriu un post/subiect şi vreau să adaug şi code/quote apare aşa:

ceU5c.png

Şi când apăs pe 'Preview' apare normal:

w1gee.png

Cum pot să fac să apară normal şi când apăs pe butonul code şi să introduc textul, adică să apară cu acel tabel de fiecare dată nu doar când dau la 'Preview'

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm ori e de la vreo linie uitată deschisă prin template-uri , ori adăugat ceva aiurea undeva.. Încearcă un Rebuild la aplicații și Recache la temele de pe forum.. :-? ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Şi cum fac rebuild la aplicaţii?

Am intrat în Tools & Settings » Recount Rebuild dar nu ştiu la care trebuie să dau :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Intra in ACP -> Look&Feel -> Template Tools

La 'Recache Skin Sets' selecteaza 'All skin sets' si dai pe Recache Skins Sets (si vezi daca merge acum) .

 

 

Edited by Bogdano
  • Downvote 1

Daca te-am ajutat ,nu ezita sa dai +1.

Skipe: bogo.bogo11

Y/M: bogdano_bogo@yahoo.com

Site: [http://alien-gaming.ro/]

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...