Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Preview AIO MSI Gaming 27XT

Recommended Posts

Atunci cand ne gandim la sisteme PC pentru gaming, avem in minte pentru prima oara niste "monstrii", atat din punct de vedere al performantelor, al sistemelor de racire dar si al aspectului propriu-zis. Totodata, sistemele de gaming sunt de regula construite in carcase voluminoase (ATX). Ei bine, lucrurile incep sa se schimbe, si miniaturizarea ajunge chiar si in domeniul gaming-ului. De la componente din ce in ce mai compacte, pana la sisteme AIO pentru gaming. Despre un astfel de sistem va voi scrie in continuare, mai exact: AIO MSI Gaming 27XT.

Daca sunteti familiarizati cu acest tip de sisteme, cu siguranta prima intrebare care va va veni in cap este: "unde este plasata placa video, si daca este in interior, cum arata aceasta?". Va voi raspunde de indata. MSI ne ofera o solutie prin intermediul caruia vom putea monta orice placa video (de dimensiuni normale) in exteriorul unitatii, exact cum vedeti in imaginea de mai jos.

Altfel, MSI Gaming 27XT este echipat cu un procesor Intel Skylake i7, 16 sau 32 GB de RAM, ecran de 27", 144 Hz, capabil de o rezolutie Full HD, si urmeaza a fi lansat in prima jumatate a lui 2016. Mai multe detalii vor fi anuntate pe parcurs.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×