Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Remix OS sau cum sa instalezi Android pe PC

Recommended Posts

Jide, o companie chinezeasca, a lansat un mini PC cu Remix OS, ce se doreste a fi un sistem de operare Android pentru PC-uri (sau altfel spus o combinatie de Android, Windows si Chrome OS). Acestia spun ca sistemul lor de operare ruleaza pe orice calculator, momentan aflandu-se in stadiul alpha si putand fi descarcat de pe pagina oficiala: http://www.jide.com/en/remixos-for-pc

Procesul de instalare este facil, tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati un fisier .zip de pe site-ul lor, dupa care sa folositi unealta gasita in arhiva pentru a pune imaginea .iso pe un stick USB 3.0. Atentie, este neaparata nevoie ca stick-ul sa fie USB 3.0, cele 2.0 fiind mult prea lente. Sistemul de operare actual nu vine cu Google Play Services respectiv Google Play Store, dar le puteti instala folosind informatiile de aici: https://groups.google.com/forum/#!searchin/remix-os-for-pc/play/remix-os-for-pc/hIIkz4VHECY/DDSnzZsrAQAJ.

Remix OS poate fi instalat si pe un HDD, iar detalii despre asta gasiti in urmatorul filmulet:

Cum vi se pare? Are cineva de gand sa il incerce :D?

Share this post


Link to post
Share on other sites

La MWC 2016 a fost prezentata versiunea beta a lui Remix OS, versiune care devine disponibila public din 1 martie 2016. Aceasta pare ca functioneaza mai bine, insa accesul la aplicatiile din Google Play ramane inca o problema. Sistemul de operare este analizat de Google, iar Jide (compania producatoare) promite ca pana la lansare finala Remix OS va avea integrat Google Play. Pana atunci, va trebui sa instalati manual suita Google (aveti informatii despre cum sa faceti asta in primul post).

Iata si un filmulet realizat de catre cei de la The Verge chiar la MWC 2016:

Vizionare placuta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×