Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

De ce a pierdut Klaus Iohanis mii de fani pe Facebook?

Recommended Posts

Trebuie sa fi auzit zilele acestea despre ordinul de evacuare emis de ANAF pentru sediile Intact Media Group (responsabil de posturile Antena 1, 2, 3, Euforia, ZuTV, RadioZu si RomanticFM). Miercuri, Klaus Iohanis si-a exprimat o prima opinie in privinta acestui caz, si anume aceea ca "libertatea de exprimare nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative". In primele 24 de ore de la declaratia sefului statului, pagina de Facebook a acestuia a pierdut peste 12.000 de fani.

O zi mai tarziu, Mihai Gadea, a incercat sa explice scaderea numarului de like-uri pe sfarsitul emisiunii Sinteza Zilei. Aici o sa ma opresc. Explicatia este cel putin amuzanta.

P.S: Nu m-am putut hotara daca articolul se incadra mai bine in categoria Funny Zone sau aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-am amuzat pe faptul că pe canalul de știri , România TV spuneau de cei de la Antena 3 câ își bat joc de cei de la parlament ..

Antena nu merită să se închidă . Când am fost la Antena , chiar mi-a plăcut chiar dacă am cunoscut câțiva oameni de acolo , a fost seriozitate și .. Într-un cuvânt , mi-a plăcut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Antena 1 e o emisiune educativă, simți cum îți crește IQ-ul când te uiți la emisiuni gen ”Acces Direct” sau ”Un Show Păcătos”, cu invitați intelectuali recunoscuți, gen Guță și amantale lui, tot felul de modele care habar n-au să facă distincția între pieptene și furculiță și mulți alții cu renume. Antena Star e o emisiune mondenă, plină de bârfotecă, doar subiecte gen ”iarba vecinului e mai verde” se discută, modă și zodiace. Antena 3, abia aici se mai discută ceva știri pe bune, dar numai când nu au ceva de zis la adresa lui ”Băse”, sau mai nou, a lui Iohanis, Doar Mircea Badea o face mai interesantă când se laudă că e mare smardoi și face mișto de toți cocalarii și pițipoancele care răsar peste noapte.

După părerea mea, lumea ar fi un loc mai bun (și puțin mai trează) dacă ar dispărea emisiunile de genul, sau MĂCAR de s-ar reprofila.


                                                                                         🎮      :filme:

                                                                            ps3addict.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, gaby said:

O zi mai tarziu, Mihai Gadea, a incercat sa explice scaderea numarului de like-uri pe sfarsitul emisiunii Sinteza Zilei. Aici o sa ma opresc. Explicatia este cel putin amuzanta.

Pupatu' undeva nu vine fără urmări.

Antena 3 e o panaramă de televiziune care a reuşit să acapareze oamenii care-i prosteşti cel mai uşor: pensionari sau cei cu un IQ sub 50. De ce e panaramă de televiziune? Ori falsifică ştiri, ori nu prezintă anumite detalii, ori pun mare accent pe ceva irelevant, numai să te facă să crezi că Băsescu e cel mai rău om din România, că Voiculescu e un profesor închis pe nedrept, deşi e un turnător securist care a furat 60 milioane de euro de la stat (sau pe acolo).

Legat de scandalul cu ANAF, ciumele ştiau că vor fi evacuate, însă continuă să prostească lumea cum că li se ia libertatea de exprimare, când defapt tot ce vrea statul e să recupereze prejudiciul turnătorului.

Vedeţi cu cât noroi aruncă în cea care i-a dat 10 ani securistului: http://www.antena3.ro/search/camelia-bogdan-1.html

Zilele trecute au tăiat o parte dintr-un interviu de-al şefei DNA (Kovesi) numai să pară că aceasta le dă lor dreptate în scandalul cu ANAF: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20808358-procurorul-sef-dna-sesizeaza-csm-dupa-antena-3-titrat-kovesi-dreptate-antena-3-recunoaste-antena-3-nu-trebuie-evacuata.htm

etc.

Legat de Klaus, i-am dat şi eu unlike. Băsistul de mine :))http://www.antena3.ro/actualitate/radu-tudor-descoperire-socanta-pe-pagina-de-facebook-a-lui-klaus-iohannis-341835.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...