Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Cum rotesc un film facut cu telefonul mobil?

Recommended Posts

Salutari, am o filmare realizata cu telefonul mobil. La redarea pe calculator aceasta este afisata intr-o parte, asa cum a fost tinut telefonul in timp ce a fost facuta. M-am uitat prin optiunile player-ului si nu am descoperit vreuna de rotire. Exista vreo posibilitate sa pot roti un film facut cu telefonul mobil?

Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, se poate:

1.Cu Freemake video converter. Il descarci, instalezi si rulezi dupa care navighezi catre File -> Add video -> selectezi filmuletul din calculator si il deschizi in program -> click pe butonul edit din dreptul filmuletului. In partea de jos a noii fereastre deschise a editorului video gasesti butoanele de rotate. Rotesti filmuletul astfel incat sa fie orientat corect, dupa care dai ok. Fereastra editorului se va inchide insa nu si cea cu programul principal. Din aceasta nu iti mai ramane decat sa salvezi filmuletul in formatul dorit (faci asta folosindu-te de optiunile din partea de jos a ferestrei) si ai terminat.

2. Cu Windows Live Movie Maker (fostul Windows Movie Maker), la fel, il descarci, instalezi si rulezi dupa care adaugi filmuletul orientat gresit prin intermediul optiunii Add Photos / Videos apoi te folosesti de optiunile Rotate pentru a-l roti in directia dorita. Dupa aceea, salvezi filmuletul folosind optiunea Save Movie si nu save project sau save as.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×