Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Stergere Windows.old din Windows 10?

Recommended Posts

Am facut upgrade de la Windows 7 Pro la Windows 10, iar acum in C am un folder numit Windows.old in care sunt toate fisierele sistemului de operare vechi (Win 7). Am incercat sa sterg folder-ul cu shift + delete, nemaiavand nevoie de el, insa nu a putut sterge cateva fisiere, iar folder-ul este tot acolo. A sters majoritatea fisierelor din el, insa as vrea sa il elimin cu totul. Am procedat gresit? Pot sterge Windows.old, nu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

O să dispară singur după 30 de zile din momentul în care ai făcut upgrade la Windows. Erau fișierele Windows-ului vechi, în caz de vroiai să faci rollback la 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti sterge Windows.old, insa daca o faci nu mai poti reveni (in sensul de downgrade/rollback) la Windows-ul avut inainte de 10, optiune oferita de Microsoft pentru 28 de zile (dupa upgrade te poti decide daca vrei sa pastrezi sau nu Windows 10). Dupa cele 28 de zile folderul va fi sters automat. Detalii suplimentare despre recovery aici: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-10/windows-10-recovery-options

Daca te-ai hotarat sa ramai cu Windows 10, poti folosi optiunea Disk Cleanup din File Explorer/My Computer (click dreapta pe partitia C-> Disk Cleanup -> click pe clean up system files -> cauti si bifezi previous Windows installation(s) -> dai ok si astepti pana operatiunea este efectuata).

Tot in acelasi sens poti folosi si o alta metoda: Start ->  Settings -> System  ->  Storage  ->  This PC -> Temporary files -> selecteaza partitia C (sau cea pe care ai instalat Windows-ul) -> Previous version of Windows -> Delete previous versions -> Delete.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×