Jump to content
  • 0

Riscuri folosire IPB 4.x nulled?


strong

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

De închis site-ul nu poate să îţi facă nimica, asta decid ce-i de la webhosting ce fac cu tine ei te reclam, şi cam atâta, sunt multe cazuri gen gamelife la 3.4. X au ceva anii, au fost reclamaţi şi degeaba, au peste 30 de mii de membri, normal că o să fie haterii ce o să-ţi spună că ai nulled protecţie de căcat şi d-astea, dar na nu te ia după iei, ai webhostu bun, ştii face nişte restricţii nu ai probleme, deci poţi folosi liniştit dar totuşi nu recomand, ţi-aş propune să foloseşti 3.4. X, ei nu mai oferă suport la accea versiune, deci stai fără grijă.

Au fost multe discuţi despre tema asta, ei nu au sediu în românia, nici nu se aplică legi pe tema asta .

Link to comment
Share on other sites

  • 0
  • Moderators

Povestea e aceasi. Doar ca de data asta variantele nulled apar putin mai greu, mai ales ca acum is si mai multe probleme ca inainte cand se lanseaza o versiune noua.

Dexemplu azi poate lanseaza 4.1.10, si peste 6-7h deja lanseaza 4.1.10.1, si daca nu ai acces la acel update, e nasol, pentru ca risc-ul e foarte mare sa fie vrun exploit undeva sau sa fie probleme foarte grave incat sa trebuiasca patch-uit foarte repede. Si aici vine cel mai mare avantaj la IPB 4... e ca poti sa faci update de pe telefon/tableta fara sa trebuiasca sa-i ceri cuiva sa-ti descarce arhiva si sa o uploadeze pe forum, au incorporat direct cu niste setari sa-ti downloadeze update-ul si sal instaleze aproape automat, doar trebuie sa te loghezi pe contu tau de la IPB cu licenta activa.

Alt dezavantaj la toate update-urile astea e vorba de teme, cine e cu tema Carbon etc in momentu actual, majoritatea is pe 4.1.8.1 ( oficialu este la 4.1.9 ), si cand va aparea un update mai nou, sanse mari ca tema sa aduca probleme (asta va umple categoria aici de topicuri cu persoane care au probleme) si cum pe site-urile astea care lumea tot descarca nu prea le updateaza, atunci e cam greu sa te ti la zi in ambele parti cu "nulled".

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.