Jump to content
Sign in to follow this  
robotboy

Cum instalez aplicatii Android pe PC/Laptop?

Recommended Posts

Salut, exista vreo posibilitate de a instala si folosii diverse aplicatii (jocuri in special) Android din Google Play pe un PC sau Laptop?
Stiu ca se poate rula Android pe un PC intr-un fel de VirtualBox dar sunt interesat daca pot rula aplicatiile fara rularea sistemului de operare Android.
Multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutări! Din câte știu eu, nu ai cum. Trebuie să intalezi Android-ul pe laptop sau PC, abia apoi poți instala diverse aplicații (la fel ca pe smartphone-uri).

O alternativă ar fii Windows 8, 8.1 sau 10, ai Microsoft Store de pe care poți descărca aplicații și jocuri similare celor de pe Android (Six-Guns, Asphalt 7,8, CSR Racing. GT Racing Experience, Hill Climb etc), dar nu ai la fel de multe ca pe Google Play Store.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti face asta daca instalezi o platforma de tipul "app player". Exemple de astfel de platforme: BlueStacks, YouWave. De asemenea, prin aplicatia ARC Welder Chrome pentru Google Chrome vei putea rula aplicatii Android dar in acest caz ai nevoie de fisierul .apk al acestora.

Poti totodata sa folosesti Andy Emulator pentru a rula Android Stock intr-un emulator virtual (consuma ceva resurse - procesor si RAM).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×