Daniel98 0 Report post Posted May 15, 2016 Salut vreau sa stiu daca telefonu Huawei Y5 este bun Am vazut ca are 4G asta e cel mai mare avantaj,si are 1GB RAM si spatiu de stocare de 8GB,Procesor QUAD-CORE 1.1GHZ,Camera filmeaza 720P(HD) Este bun acest telefon ? http://www.altex.ro/smartphone-huawei-y5-4-5-5mp-1gb-ram-8gb-4g-quad-core-black Costa 369,90 lei Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,026 Report post Posted May 15, 2016 Un smartphone bun pentru mine s-ar putea sa nu fie la fel de bun si pentru tine, sau invers. Am mai explicat asta si in alte posturi. E foarte important ce inseamna "bun" pentru tine. In categoria de pret din care face parte pare decent. Daca designul telefonului este important pentru tine, mai poti arunca o privire peste: Allview V2 Viper I, Dual SIM, 16GB (e ceva mai performant si pe partea hardware). Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
robotboy 28 Report post Posted May 15, 2016 Ce buget ai? Varianta lui Gabi arata mai bine si din punctul meu de vedere. Quote Va invit sa vizitati categoria: Cheat Codes a forumului, precum si: Cerinte de Sistem. Share this post Link to post Share on other sites