Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Internet gratuit de la Orange in drum spre mare!

Recommended Posts

Din data de 1 mai si pana pe 15 septembrie 2016, Orange Romania ofera Internet Wi-Fi gratuit tututror pasagerilor care vor merge cu trenul spre mare (ruta Bucuresti-Constanta si retur). Nu conteaza din ce retea esti, vei avea acces la Internetul de la Orange daca trenul cu care vei calatori este semnalizat cu Orange Wi-Fi Zone.

Conectarea are la baza solutia Orange Business Wi-Fi si permite o viteza mare si stabilitate pentru toti calatorii din tren.

"Prin Orange Business Wi-Fi în mișcare demonstrăm că soluțiile Wi-Fi de calitate nu trebuie neaparat să fie legate de un punct fix. Credem în serviciile de transport inteligente, iar accesul instant la informații și distracție pentru utilizatori reprezintă o componentă esențială a acestora. Mai mult, pasagerii au ocazia de a participa la îmbunătățirea serviciilor oferite de CFR Călători prin completarea unui scurt chestionar în momentul conectării. În acest mod, se obțin date în timp real referitoare la călătorie, informații legate de trenurile de pe traseu, cât și date privind satisfacția clienților.", a declarat Cristian Patachia, Development & Innovation Manager, Orange Romania.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×