Jump to content
pop2014

Monitorul se stinge si se aprinde din senin!?

Recommended Posts

Buna ziua.Am o problema la monitor de 4-5zile...cand intru pe YouTube,Twitch,ma uit la videoclipuri pe Facebook sau ma joc,monitorul se stinge si se aprinde din senin.Am scos din calcul problema cablului de alimentare deoarece acest lucru se produce doar in actiunile enumerate mai sus iar becul de la monitor ramane mereu aprins din care deducem faptul ca monitorul este alimentat non-stop.Ce as putea face,nu am facut nimic diferit(sa schimb placa video,sa lovesc monitorul etc.),acest lucru s-a intampla din senin.Un sfat va rog?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pare a fii ori o problemă cu driver-ul, (poate ai un program care se bate cap în cap cu el, ori trebuie reinstalat), ori reinstalezi Flash Playerul și Shockwave Playerul, ori poți avea probleme cu placa video în sine, mufa defectă, procesorul grafic e pe ducă, nu se alimentează cum trebuie etc. Dacă ai posibilitatea, testează altă placă video pe PC-ul tău, ori testeaz-o pe a ta pe alt PC și vezi cum se comportă.

Ce mai poți încerca e GPU-Z, e un program de monitorizare a temperaturii plăcii video și nu numai. Descarcă-l, rulează-l, și uită-te în tabul ”Sensors” la temperatură. Îi poți face chiar și stres test în tabul ”Graphics Card”, lângă ”Bus Interface” trebuie să ai un semn de întrebare (?). Faci click pe el, apoi dai pe Start Render Test să vezi cum se manifestă.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut,

 

Si eu am avut problema asta si , din pacate, a trebuit sa il schimb. Mi-a spus ca s-a dus ceva in interior , iar atunci cand e "solicitat", asa s-a exprimat respectiva persoana, se stinge, apoi cand isi revine se aprinde. Becul ramanea la fel aprins.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×