Jump to content
Sign in to follow this  
Cjb

Adobe Lanseaza Photoshop Express

Recommended Posts

Adobe introduce o versiune de Photoshop ce permite editarea de fotografii direct din browser.

Photoshop Express este versiunea online a popularei aplicatii Photoshop de editare de imagini de la Adobe. Serviciul, aflat in versiune beta, ofera un set restrans de functionalitati din Adobe Photoshop, dar care, spre deosebire de acesta, este un serviciu gratuit, destinat utilizatorilor obisnuiti, nu profesionistilor din domeniu.

Printre functionalitatile oferite de Photoshop Express se numara aplicarea de diverse efecte asupra unei imagini, ajustari de diversi parametri, precum saturatie sau expunere, eliminarea efectului de ochi rosii sau decuparea de portiuni din imagine.

Modificarile aplicate asupra unei imagini sunt reversibile, indiferent de momentul in care una dintre acestea a fost aplicata, ea putand fi anulata.

Site-ul serveste si ca mediu de stocare si de photo sharing, oferind un spatiu de pana la 2 GB fiecarui utilizator. Imaginile sunt aranjate in colectii ce pot fi facute vizibile pentru alti utilizatori sau pot fi pastrate private. De asemenea, sunt oferite functionalitati de embedding si de slideshow.

sursa:blitztech.ro

photoshop-express1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×