olle 6 Report post Posted June 23, 2016 Am si eu o problema la forum , cand vrea cineva sa se inregistreze , dupa ce indeplineste casutele si da la Create Account Apare asa ceva ! CUM REZOLV ?? ca nu era asa ! Quote Nu este permisa reclama excesiva. Share this post Link to post Share on other sites
Arrogance 3 Report post Posted June 23, 2016 De cand iti da eroarea asta? Ai modificat ceva si a inceput sa iti dea aceasta eroare? Quote Share this post Link to post Share on other sites
olle 6 Report post Posted June 23, 2016 Nu nu am modificat nimic doar ce e legat de tama , reclame ! ah da si am dat restore la backup din nou ca am schimbat webhostul ! Quote Nu este permisa reclama excesiva. Share this post Link to post Share on other sites
Arrogance 3 Report post Posted June 23, 2016 11 hours ago, olle said: Nu nu am modificat nimic doar ce e legat de tama , reclame ! ah da si am dat restore la backup din nou ca am schimbat webhostul ! Sincer sa fiu, nu am mai intalnit problema, dar, din ce am aflat, poti incerca sa dai un Recache & Rebuild sau sa reinstalezi forumul. Quote Share this post Link to post Share on other sites
+Xep 67 Report post Posted June 23, 2016 6 hours ago, Arrogance said: Sincer sa fiu, nu am mai intalnit problema, dar, din ce am aflat, poti incerca sa dai un Recache & Rebuild sau sa reinstalezi forumul. Inseamna ca nu ai avut host de la hostinger :)))))) Asa iti apare cand iti pica baza de date... 1. Ai pus inapoi fisierele in ftp dupa ce ai restaurat backup ul ? (folderul "upgrade", in el se afla toate pozele,avatarele, pozele de coperta, etc..) si folderul "style_imagins", trebuie pus si el, acolo se afla toate imaginile temelor instalate. 2. Majoritatea hook urilor treburi dezinstalate si instalate din nou dupa backup (shoutbox,grup name indicator, etc), deasemenea poti sa le dai si un "Reimport Applications Hooks", este posibil sa isi revina (grup user color). ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sa spunem ca toate astea de mai sus le.ai facut si tot iti pica baza de date, in cazul asta poti sa faci urmatoarele manevre: instalezi tema din nou Recache & Rebuild, selectezi toate bulinutele etc... acp -> system -> Recount & Rebuild -> de aici incepi sa le iei la rand pe toate dai un ochi si pe la "Cache Management" si "Clean Up Tools" Quote Skype: marianbl7 Share this post Link to post Share on other sites
olle 6 Report post Posted June 24, 2016 Am facut cam tot ce ai zis ! dar tot nu merge si apare aceasta eroare la inregistrare !! Poate sa fie de la webhost ceva ?? de la ei ? Quote Nu este permisa reclama excesiva. Share this post Link to post Share on other sites
Arrogance 3 Report post Posted June 24, 2016 9 hours ago, olle said: Am facut cam tot ce ai zis ! dar tot nu merge si apare aceasta eroare la inregistrare !! Poate sa fie de la webhost ceva ?? de la ei ? Incearca sa reinstalezi ipb si sa pui alta tema, vezi daca iti merge. Quote Share this post Link to post Share on other sites
olle 6 Report post Posted June 24, 2016 poi daca reinstalez ipb iarasi va trebui sa urc toate hookurile ,tot din nou sa fac ? Quote Nu este permisa reclama excesiva. Share this post Link to post Share on other sites
+Gorkem 35 Report post Posted June 25, 2016 9 hours ago, olle said: poi daca reinstalez ipb iarasi va trebui sa urc toate hookurile ,tot din nou sa fac ? Da. Quote Share this post Link to post Share on other sites
olle 6 Report post Posted June 28, 2016 Am reinstalat din nou ipb , am bagat backupul si tot asa da eroare la inregistrare !! ce sa fac ? Quote Nu este permisa reclama excesiva. Share this post Link to post Share on other sites