Jump to content
blackul2005

Ce este Flashfire si cum se foloseste?

Recommended Posts

Flashfire este o unealta foarte puternica cu care puteti sa faceti flash pachetelor de instalare android (pachet intreg firmware), este capabil sa flash-uiasca kit-uri de la mai multi producatori (in cazul meu Samsung). Poate aplica actualizari de tip OTA (over the air) si arhive zip, insa toate acestea necesita root, dar nu e neaparat sa aveti un custom recovery, fiindca acesta mai poate sa instaleze si alte pachete (de exemplu un script sau chiar recovery, fie el stock sau custom).  
Flashfire este succesorul aplicatiei mobile ODIN, este o solutie similara, dar care ofera metode complet diferite exclusiv pentru terminalele Samsung.
Flashfire este o aplicatie foarte puternica si ar trebui utilizata cu foarte mare atentie. Pierderile de date, soft-brick-urille, hard-brick-urile sunt posibile daca aplicatia nu e folosita corect, asta doar daca nu esti expert sau stii ce faci atunci cand o utilizezi. Consulta website-ul oficial inainte sa faci ceva distructiv si citeste cu atentie instructiunile.https://flashfire.chainfire.eu/
Sfat: Daca ati facut root cu kingo root, flashfire nu va functiona din cauza binarelor utilizate de acesta, aveti nevoie de aplicatia SuperSU. Il gasiti in Playstore, fie il flash-uiti din recovery (este necesar CWM, TRWP etc.). Dupa instalarea SuperSU, trebuie neaparat sa dezactivati kingo root sau sa il stergeti, puteti face asta instaland din Playstore aplicatia "elimina programele nedorite". Succes!
SuperSU: https://play.google.com/store/apps/details…
Elimina programe nedorite: https://play.google.com/store/apps/details…(aveti grija ce stergeti!).
Flashfire: https://play.google.com/store/apps/details…
Sursa: http://forum.xda-developers.com/…/paid-s…/flashfire-t3075433

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×