Jump to content
blackul2005

Instalarea aplicatiilor pentru iPhone 4 cu iOS 7 fara appstore

Recommended Posts

Salut!

Dupa cum unii ati observat, Unii dezvoltatori, printre care si Google au incetat suportul pentru unele aplicatii precum: Viber si Youtube etc.

Eu inca mai folosesc iPhone 4, si am backup-uri de la cateva aplicatii si jocuri :). Le puteti instala fara appstore cu acest program.

Dupa ce ati instalat programul mentionat mai sus, conectati telefonul la pc prin cablu usb si apasati pe "Reauthorization". Asteptati pana este gata, o sa va apara asta.

Acum, descarcati asta si dezarhivati-o oriunde va este comod si la indemana. Acum dati click aici, apoi selectati aplicatia/aplicatiile,asteptati pana sarcina este gata, aplicatia s-a instalat cu succes.

Puteti face si back in doua moduri:

1. Fie selectati optiunea "backup program". Aceasta optiune iti face backup doar kit-urilor de instalare fara documente salvate.

2. Fie selectati opriunea "backup program and documents". Aceasta optiune salveaza pe langa kit-ul de instalare si documentele acestuia (de exemplu progresul unui joc, contul si parola cu care v-ati logat in aplicatia facebook sau messenger). Nu recomand nimanui aceasta metoda decat o foloseste doar pe propriul telefon, daca vrei sa distribui alte kit-uri de instalare, altele decat ce gasiti in arhiva, va rog sa folositi optiunea "backup program". Adica ceva de genul asta.

Acest program este capabil si sa importe/exporte poze, muzica, playlist-uri, contacte, rington-uri etc. Il recomand cu caldura. Este actualizat odata la doua-trei saptamani si mi se pare genial. Nu necesita jailbreak. Programul instaleaza pe telefon automat la prima conectare cu telefonul aplicatia numita "vShare SE", cu ea puteti instala alte aplicatii/jocuri gratis, inclusiv cele cu plata din appstore.

Daca aveti cumva si alte aplicatii decat cele din arhiva asta, faceti-le un backup, uploadati-le, lasati link-urile aici, o sa actualizez topicul :).

Descarcati de aici kit-urile aplicatiilor. O sa observati ca arhiva este destul de mare, de ce? Pentru ca mi-am permis sa adaug bonus cateva jocuri, va las sa descoperiti. Enjoy!

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am probat pe un Iphone 4 Absolut nici o aplicatie nu insteleaza....Motivul Versiunea ios Mica.. 

ex Facebook etc..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×