Gabriel™ 60 Report post Posted August 26, 2016 Buna ziua, de cateva zile intampin urmatoare eroare la asocierea cardului bancar Visa Electronic Banca Transilvania la contul PayPal: This card is not accepted. Please use a different card. Mentionez ca Toate datele sunt scrise correct. Info: Necesita sa am o anumita Suma (1.5 $) pentru a cea tranzactie de confirmare (neaparat) Astept raspunsuri concrete de la persoane ce au intampinat aceasta problema doar la tipul de card mentionat. Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian C. 451 Report post Posted August 26, 2016 Ai mai adăugat acest card altui cont ? Share this post Link to post Share on other sites
Gabriel™ 60 Report post Posted August 26, 2016 Nu niciodata Share this post Link to post Share on other sites
+MetadataX 13 Report post Posted August 26, 2016 te-ai gandit ca poate fi si o eroare de la ei din site?nu poti sa le dai un report ceva? Share this post Link to post Share on other sites
Gabriel™ 60 Report post Posted August 26, 2016 1 minute ago, MetadataX said: te-ai gandit ca poate fi si o eroare de la ei din site?nu poti sa le dai un report ceva? Am incercat Zilnic... M-am informat si pe Google nu prea imi pot da seama de la ce ar putea fii sunt anumite raspunsuri ce nu ma lamuresc.... Share this post Link to post Share on other sites
+MetadataX 13 Report post Posted August 26, 2016 ai doar 1 singur card de tipul ala? Share this post Link to post Share on other sites
Gabriel™ 60 Report post Posted August 26, 2016 6 minutes ago, MetadataX said: ai doar 1 singur card de tipul ala? Da, Doar un sigur card de tipul acela Share this post Link to post Share on other sites
VladOcs 205 Report post Posted August 26, 2016 Ai bani pe card? si eu aveam aceasi problema.Ei te taxeaza 1.5 euro si daca nu-i ai pe card atunci iti da eroare Share this post Link to post Share on other sites
Gabriel™ 60 Report post Posted August 26, 2016 3 minutes ago, VladOcs said: Ai bani pe card? si eu aveam aceasi problema.Ei te taxeaza 1.5 euro si daca nu-i ai pe card atunci iti da eroare Nu, Nu am Cardul l-am facut de curand...aici ma dus gandul si pe mine ca imi va fii necesara suma respectiva pentru validare de 1.5 Dolari.... Aceasi problema ai avuto si tu VladOcs La acelasi Tip de CARD? Share this post Link to post Share on other sites
+MetadataX 13 Report post Posted August 26, 2016 automat,ca daca nu ai bani pt tranzactie asa iti da Share this post Link to post Share on other sites
VladOcs 205 Report post Posted August 26, 2016 Da, iti trebuie in jur de 1.5 euro.Si eu mi-am batut capul 2 zile prima data edit: da mai, visa electron Share this post Link to post Share on other sites
+Portocala 117 Report post Posted September 2, 2016 Salut, Si eu am avut o problema cu Transilvania, dupa cateva zile in care mi-am tot batut banu am ajuns la o banuiala, citez banuiala mea Quote Bah... Da oare daca astia nu accepta carduri care sunt asociate doar conturilor in lei? Si am bagat un alt card, asociat unui cont cu cursul in EUR si a mers Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,015 Report post Posted October 4, 2016 De regula eroarea poate aparea daca: 1. Cardul nu este acceptat de PayPal (nu ar trebui sa fie cazul tau); 2. Nu ai banii necesari verificarii (1.5E); 3. Exista o limita pentru tranzactii online care trebuie ridicata (va trebui sa vorbesti cu banca despre asta); Pentru a realiza cu succes tranzactii pe site-urile nesecurizate (de ex: PayPal, Google, AmazoN, Ebay) este nevoie sa majorati limita de tranzactionare aferent acestor plati, modificarea limitelor facandu-se prin completarea unui formular in orice unitate a Bancii Transilvania sau prin intermediul aplicatiei securizate de Internet Banking, BT 24 (accesand meniul Carduri/ Vizualizare card/ Vizualizare si modificare limite/ Detalii). Share this post Link to post Share on other sites
Andrei T. 34 Report post Posted October 5, 2016 Iti trebuie minim 1.5E in cont pe care ii vei primi inapoi din ce stiu eu. Daca ai 0 in cont, fii sigur ca de asta nu merge. Share this post Link to post Share on other sites
Sonia 0 Report post Posted October 13, 2016 Nu ti-l accepta ca nu ai bani pe el ,acum 2 zile am adaugat eu un card si a mers perfect tot de la transilvania il am, tot visa . 1 Share this post Link to post Share on other sites
CoderLoader 0 Report post Posted October 14, 2016 Nu uita de asemenea de comisioanele lunare/anuale ce sunt percepute ca si cheltuieli de administrare ale contului curent. Intodeauna trebuie sa ai alocata o suma modica de bani acolo pentru aceste operatiuni,fiind necesar sa te documentezi putin la o filiala a bancii unde ai cont afland aceste informatii sa nu ai parte de surprize pe viitor. Share this post Link to post Share on other sites
Sonia 0 Report post Posted October 14, 2016 Banca transilvania nu percepe comision de administrare al contului ,comisioanele sunt la retragere sau daca detii vreun serviciu(internet banking ,sms alert etc). Am intrebat la banca si mie asa mi s-a spus. 1 Share this post Link to post Share on other sites
alexxx_19992 0 Report post Posted March 9, 2018 Si mie imi da aceeasi eroare. Insa eu am bani pe el si modelul e visa....atunci cand apas sa imi trimita codul imi apare mesaj ca nu e bun cardul Share this post Link to post Share on other sites