Jump to content
Xep

Windows 7 vs. Windows 10!?

Recommended Posts

As dori sa stiu care sunt avantajele daca trec la windows 10.

Din punctul meu de vedere as putea spune ca ar fi doar xbox ul, pot sa descarc diverse aplicatii in timp ce windows 7 nu  il are.

Windows 10 ruleaza mai greu fata de windows 7, scade performata la jocuri, etc ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar fi cam aceeași treabă, doar că Windows 10 are o interfață care duce mai mult spre tabletă (și asta e și scopul, cred), mai ales că ai și un ”App Store”, de unde poți descărca diverse aplicații sau jocuri, ca pe un smartphone.

Eu încă folosesc Windows 7 pe desktop, ai mai puțină bătaie de cap. Ca și performanțe, nu e o diferență majoră între cele două; poate că 10-le mănâncă ceva mai mult RAM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am testat si 7 si 10 la gaming. Jocurile 2016 merg mai bine pe 10, si aici zic si de DirectX. Daca joci CS:GO, sa stii ca pe ambele versiuni FPS-urile sunt la fel. Un avantaj al lui 7 este startup.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Windows 7 vs 10 un fel de xp vs 7. 
Oricum, aleg windows 7 deoarece consumă mai puţine resurse, mai ales ram, se mişcă foarte bine, nu are bug-uri (versiunea pe care o am eu nu are nici o eroare până acum, o folosesc de 1 an aproape). În jocuri îi super.
!!>> În plus pe filelist se găseşte instal windows 7 x64 cu toate versiunile lui (home, prof., etc) :)). If you know what i mean...(pirat, pirat).
Recomand cu încredere windows 7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu aleg 10 si il am de cand era in Tehnical Preview. Sunt foarte multumit de el, ca avantaje ar fi: interfata noua, drivere automate, noul browser edge, cortana, jocurile merg mai bine si consuma la fel de putine resurse ca windows 7. Sunt destule lucruri noi dar trebuie sa stai sa le descoperi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu folosesc Win. 10 inca de cind a esit in testare si acum il am si licentiat. Este cam tot si acelasi win. 7 insa cu mai multe optiuni, interfata este combinata cu win 8 si putin din win. 7 , in privinta jocurilor - acestea merg la fel de bine ca si pe 7 (as spune un pic mai bine , insa fiecare cu pc lui) , este usor de utilizat si consuma la fel ca si celelalte win. precedente (7 / 8) .Insa minusul lui este startup - este putin mai lent ca win.7 .Deci in concluzie pot sa iti spun ca daca doresti poti trece la Windows 10 .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce sa spun, la mine PC e vechi pe windows 7 merge aiurea de tot, nici nu se misca mai precis)
Pe windows 10 x64 alearga, si chiar nici nu stiu de ce, cred ca are multe functiuni de boost , sau nustiu cum sa explic chestia.
In fine sunt pentru Windows 10 Pro.

Edited by Thefragmashine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×