CorinA 230 Report post Posted October 24, 2016 Nimic nu dezvaluie mai bine evolutia jocurilor video ca un filmulet care arata exact cu ce fel de jocuri ne delectam in 1976 si cu ce fel de jocuri ne delectam in present: Ce spuneti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gaby 3,070 Report post Posted October 24, 2016 Pentru nostalgici Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.Cum pot sustine forumul?Cumpara de la eMag folosind acest link.-------------------- Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru C. 338 Report post Posted October 25, 2016 14 hours ago, gaby said: Pentru nostalgici Da, au pus si melodia perfecta Primu pe care l-am jucat a fost cel din '96. Quote a lot of bla bla bla... Share this post Link to post Share on other sites
Artanis 267 Report post Posted October 25, 2016 Jucam ceva asemănător jocului de la 00:35 pe consolele Terminator (clonele de NES). Eram cu ochii lipiți de televizor și cine mai știe câte manete am distrus când tot intrau alții în mine și pierdeam. Și nu doar Formula 1, să nu mai zic de Need for Speed, GTA... vremuri... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sebastian C. 522 Report post Posted October 25, 2016 Îmi aduc aminte când m-am jucat pentru prima dată un astfel joc, pierdeam lunar câte 10/20 de euro pentru puncte și beneficii păcat că a fost lăsat în paragină de către compania falimentară... (http://superstarracing.net) Quote Share this post Link to post Share on other sites