Jump to content
Sign in to follow this  
wapmaster13

Elephone S7

Recommended Posts

Copie la indigo după smartphone-ul Samsung Galaxy S7 Edge, Elephone S7 a fost lansat oficial în trei configuraţii, ambele cu preţ substanţial mai ieftin decât al rivalului său.

Prevăzut cu ecran curbat pe ambele laturi şi carcasă din sticlă, Elephone S7 diferă la interior prin folosirea unei configuraţii mai puţin ambiţioasă dar cu un nivel de performanţă competitiv. Cu un preţ începând de 150 dolari, modelul entry-level vine cu 2GB memorie RAM şi 16 GB memorie internă. Versiunea mid-range face saltul la 3GB RAM/32 GB ROM, păstrând însă un preţ rezonabil de 180 dolari. Vârful de gamă Elephone primeşte însă 4GB memorie RAM şi 64 GB memorie internă, la un cost de ~250 dolari.

elephone-s7-live-6.jpg?height=400&width=

Indiferent de versiunea aleasă, Elephone S7 vine echipat cu chipsetul Mediatek Helio X20, oferind CPU deca-core la 2.1GHz. Piesa de rezistenţă este însă ecranul Full HD de 5.5”, protejat sub un scut din sticlă cu margini curbate. Reţeta este completată cu o cameră foto de 13MP, cameră frontală de 5 MP, senzor de amprente integrat cu tasta Home, suport dual-SIM şi conectivitate 4G LTE.

Elephone S7 este livrat cu versiunea Android 6.0 şi promisiunea actualizării la ediţia Android 7.0, nu mai târziu de finalul lunii noiembrie.

sursa: go4it.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×