Jump to content
Sign in to follow this  
HTML/CSS

Primul telefon Samsung cu ecran UHD

Recommended Posts

Noul smartphone Samsung Galaxy S8, gadget care va fi lansat în februarie 2017, va fi primul telefon al sud-coreenilor care va include un display UHD, cu o rezoluţie 4K, de 3840×2160 Pixeli. Cel puţin asta susţine TalkAndroid, care confirmă zvonurile privind folosirea, în premieră, a ecranelor 4K pe seria Galaxy.

Pentru a susţine ecranul 4K, Samsung va dota noul smartphone Galaxy S8 şi cu o baterie pe măsură, de 4000 mAh, cu încărcare rapidă.

Samsung Galaxy S8 ar urma să fie vândut în două versiuni, una cu procesor Exynos şi o alta cu un Qualcomm Snapdragon 823, cu 6-8 GB de RAM, Adreno 530 GPU, şi un spaţiu de stocare de 64/128/256 GB.

Modulul de memorie de 256 GB, bazat pe standardul Universal Flash Storage 2.0, are suport pentru playback video 4K şi oferă performanţe peste nivelul SATA de pe SSD-urile pentru PC-uri.

Memoria, intrată deja în producţie, permite derularea a până la 45.000 de operaţiuni pe secundă, la 850 MB/s, dublu faţă de cea oferită de cele mai performante SSD-uri.

TalkAndroid afirmă, pe de altă parte, că Galaxy S8 ar urma să fie primul telefon Samsung cu două lentile, soluţie similară cu cea folosită de LG pe modelul G5. Camera principală ar urma să ofere, astfel, o imagine combinată de 21 MP, în timp ce senzorul de selfie va avea 8 MP, cu flash led.

Telefonul ar urma să includă, în premieră, portul USB Type C, aşteptat încă de pe seria S7/S7 Edge.
Samsung Galaxy S8 va avea, bineInteles, şi dotările devenite standard pentru produsele premium Samsung, de la WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), MIMO, Bluetooth v 4.2 LE, ANT+, NFC, Accelerometru, Senzor de proximitate, RGB Light, Senzor geo-magnetic, Gyro, senzor de amprentă, Barometru, Hall, HRM- Senzor de monitorizare a pulsului.

Samsung Galaxy S8 va avea certificare IP68 pentru praf şi rezistenţă la apă.

În privinţa preţului, nu putem decât să speculăm că acesta ar urma să fie în jur de 850-950 de dolari. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 minutes ago, Căpșunelu said:

Mobilele astea apar si apar, dar bugetu meu scade si scade, nu imi permit si eu un telefon mai bun :good:

La cine scade, la cine se ridica..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×