Jump to content
Sign in to follow this  
Cjb

En9800gx2 Top/2di/1g - Cea Mai Rapida Placa Video,

Recommended Posts

Compania ASUS a lansat placa video EN9800GX2 TOP/2DI/1G - editia cu overclocking a celei mai noi generatii de GPU de la NVIDIA, Dual GeForce 9800 GPU. EN9800GX2 TOP/2DI/1G este cea mai rapida placa grafica disponibila in prezent, imbunatatind cu 11% performantele motorului grafic comparativ cu variantele standard si fiind cu 50% mai rapida fata de GeForce 8800 Ultra.

Placa video ASUS EN9800GX2 TOP/2DI/1G integreaza si aplicatia SmartDoctor ce le permite utilizatorilor sa realizeze un overclocking de Shader Clock pentru a dezvolta si mai mult performantele grafice. Produsul este insotit de unul dintre cele mai atractive jocuri DirectX10, ??€??Company of Heroes: Opposing Fronts".

Cea mai rapida solutie grafica

ASUS EN9800GX2 TOP integreaza un framebuffer de 1GB, iar utilizatorii se pot astepta la imbunatatiri semnificative odata cu cresterea frecventelor pentru miezul grafic (de la 600MHz la 670MHz), shader (de la 1500MHz la 1675MHz) si pentru memorie (de la 2GHz la 2,13GHz). Toate aceste dezvoltari conduc la obtinerea unui scor de 16.936 de puncte in cadrul programului 3DMark06, ceea ce reprezinta o imbunatatire cu 11% a performantelor comparativ cu placa de referinta. ASUS EN9800GX2 TOP este proiectat pentru noua arhitectura de bus PCI Express 2.0, care ofera viteze mai mari pentru transferul de date in cazul jocurilor si al aplicatiilor 3D mari consumatoare de latime de banda. Placa video isi pastreaza compatibilitatea si cu platformele care utilizeaza versiunea curenta de PCI Express.

Facilitatea GamerOSD pentru o utilizare flexibila

ASUS EN9800GX2 TOP ofera GamerOSD, facilitate care permite dezlantuirea puterii reale a placilor grafice ASUS. Utilizatorii isi pot dezvolta in timp real performantele printr-un overclocking de GPU realizat direct de pe ecran, in timpul rularii jocurilor. Aditional, jucatorii au optiunea de a inregistra cu usurinta actiunile jocurilor sau transmisiile live pe Internet.

Overclock de Shader Clock prin noua versiune SmartDoctor

Beneficiind de noua versiune a utilitarului SmartDoctor, utilizatorii vor putea sa dezvolte independent frecventele pentru Shader si pentru miezul grafic, fara a fi necesare repornirea sistemului si rescrierea BIOS-ului.

Include jocul DX10 ??€??Company of Heroes: Opposing Fronts"

Jocul ??€??Company of Heroes: Opposing Fronts" reprezinta un nou capitol al seriei de strategie, oferind un nivel inalt de realism. Jocul revigoreaza categoria RTS (Real-Time Strategy) prin efecte de lumini, persistenta misiunilor, imbunatatirea masinilor si a soldatilor AI, prin dezvoltarea elementelor de fizica si a sistemului meteo. Gratie performantelor oferite de ASUS EN9800GX2 TOP/G/2DI/1G, jucatorii se vor putea bucura de o grafica.

sursa:pcworld.ro

13925_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×