Jojo 0 Report post Posted January 31, 2017 Salut. Am facut forum si am incercat toate variantele : 150x250 , 150x300 etc ! Dar tot apare asa ! Si acea cu gravatars o am pe off ! http://imgur.com/1qm7A8c Vreau sa se vada mai mare. Ms Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru C. 338 Report post Posted January 31, 2017 Salut, Avatarul l-ai pui inainte sau dupa modificari ? Oricum,incearca sa il schimbi cu altul de marimea 150x250. Quote a lot of bla bla bla... Share this post Link to post Share on other sites
Jojo 0 Report post Posted January 31, 2017 Am pus avatarul dupa am incercat sa fac alea Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru C. 338 Report post Posted January 31, 2017 Exact ce credeam. Daca intai pui avatarul iar apoi faci modificari,nu se actualizeaza singur,deci il vei vedea ca inainte. Pentru a rezolva trebuie sa il inlocuiesti cu altul sau pur si simplu sa il incarci iarasi. Quote a lot of bla bla bla... Share this post Link to post Share on other sites
Jojo 0 Report post Posted January 31, 2017 Ok am sa incerc si revin cu reply daca a mers Am facut cum ai spus si acum apare The file selected is too large. Max 50kB Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru C. 338 Report post Posted January 31, 2017 Oh,credeam ca ai modificat si aia. Acum,du-te unde ai modificat dimensiunile in pixeli,si ar trebuii sa fie mai jos putin inca o casuta cu numele " Kb dimensions " sau ceva de genul,oricum din 50kb pui si tu "99999". Quote a lot of bla bla bla... Share this post Link to post Share on other sites
gadeas 1,008 Report post Posted January 31, 2017 Pe viitor: Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Share this post Link to post Share on other sites
Jojo 0 Report post Posted February 1, 2017 17 hours ago, Alexandru C. said: Oh,credeam ca ai modificat si aia. Acum,du-te unde ai modificat dimensiunile in pixeli,si ar trebuii sa fie mai jos putin inca o casuta cu numele " Kb dimensions " sau ceva de genul,oricum din 50kb pui si tu "99999". Ce modific de aici? Quote Share this post Link to post Share on other sites
+COOLPIX 140 Report post Posted February 1, 2017 27 minutes ago, Jojo said: Ce modific de aici? Mai jos trebuie sa fie unde se skimbi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru C. 338 Report post Posted February 1, 2017 Allow animated gifs in photo thumbs trebuie sa fie pe on pentru a putea incarca imagini gif. Iar pentru setarea in kb trebuie sa intri la fiecare grup in parte pentru a modifica. Quote a lot of bla bla bla... Share this post Link to post Share on other sites
Jojo 0 Report post Posted February 1, 2017 19 minutes ago, Alexandru C. said: Allow animated gifs in photo thumbs trebuie sa fie pe on pentru a putea incarca imagini gif. Iar pentru setarea in kb trebuie sa intri la fiecare grup in parte pentru a modifica. Cum modific unde ar trebui sa dau? 36 minutes ago, HTML/CSS said: Mai jos trebuie sa fie unde se skimbi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandru C. 338 Report post Posted February 1, 2017 Acp - Members - Members Group intri la fiecare grup in parte iar la tab-ul "profile" trebuie sa ai setarea aferenta. Quote a lot of bla bla bla... Share this post Link to post Share on other sites
Jojo 0 Report post Posted February 1, 2017 Nu inteleg... Quote Share this post Link to post Share on other sites
+COOLPIX 140 Report post Posted February 1, 2017 5 minutes ago, Jojo said: Nu inteleg... Da link forum in PM! si te ajut, am sa am nevoie de acces. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jojo 0 Report post Posted February 1, 2017 http://fastcs.biz imi plasi mesaj in privat pe forum cand faci cont sa stiu ca esti tu. Sunt Aladyn Quote Share this post Link to post Share on other sites