Jump to content
Sign in to follow this  
gaby

Mai multa securitate pentru contul tau!

Recommended Posts

Incepand de astazi, 1 februarie 2017, pe PC Troubleshooting au fost implementate doua optiuni care vor asigura o securitate sporita a conturilor utilizatorilor. Este vorba despre Two Factor Authentification (autentificarea in doi pasi) si Security Questions, ambele optiuni gasindu-se in setarile contului (Account Settings) -> Account security.

xBO2cj6.png

In ceea ce priveste Two Factor Authentification, aceasta optiune foloseste aplicatia Google Authenticator, pe post de token, ce poate fi gasita si descarcata din Google Play sau App Store. Odata activata, nu va veti putea autentifica pe contul detinut decat daca introduceti codul generat de aplicatia anterior mentionata care se va regasi pe telefonul mobil din dotare. Astfel, doar cineva care are acces la telefonul vostru se va putea conecta pe contul PC Troubleshooting.

Daca optati pentru Security Qeustions, veti putea alege 3 intrebari de securitate pentru care sa setati raspunsurile la care doar voi ar trebui sa stiti sa raspundeti, iar pentru a vi se permite accesarea zonelor sensibile de pe site (schimbare parola, schimbare adresa de email, etc.) va trebui sa raspundeti correct la una dintre cele 3 intrebari setate.

Puteti alege una sau ambele metode de imbunatatire a securitatii contului vostru, care momentan sunt optionale.

Numai bine :pct2: !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Activat Google Authenticator just in case...

Totusi prea mult au intarziat oamenii de la IPS sa scoata asa ceva, deja trebuia sa fie din start de la 4.1 sau chiar 4.0. Au trebuit sa astepte pana la 4.1.18.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×